Sednica Skupštine u Lebanu

LEBANE

Sredstva iz budžeta opštine Lebane u prošloj godini trošena su namenski i u skladu sa zakonom, rečen o je danas u nastavku sednice Skupštine opštine Lebane.

Obrazlažući predlog za usvajanje završnog računa za 2019. godinu načelnik Odeljenja za finansije Saša Mladenović rekao je da je završni račun urađen na osnovu izveštaja Državne revizorske institucije koja nije uočila nepravilnosti.

Odbornici su usvojili i drugi rebalans budžeta za ovu godinu koji je Mladenović obrazloćio time da , zbog situacije sa koronom, neki programi nisu mogli da se realizuju pa je potrebno preusmeriti ih na druge prioritete, poput obrazovanja.

Usvojeni su i predlozi za promene na čelu javnih preduzeća.

Razrešen je direktor JKP Vodovod Lebane Miodrag Spasić a na njegovo mesto je postavljen Miodrag Stojiljković.

Na čelu Narodne biblioteke biće Tijana Ristić, umesto Mihajla Ilića, a na čelu SRC Lebane Nenad Jović umesto Miloša Stojanovića.

U JKP Imovina je umesto Bojana Jovanovića postavljen je Novica Stojković, a u Centar za socijalni rad Dragan Cvetković umesto Dragane Gocić Vukadinović koja je smenjena uz preporuku resornog ministarstva koje je dostavilo mišljenje da su u vreme njenog mandata učinjeni znatni propusti u radu.

Direktora JKP Veterinarska stanica Vladimira Denića zamenio je Slaviša Mitić.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare