Sedam medalja za streličare iz Niša

NIŠ

U organizaciji SK Niš održan je 23. Memorijal “Mihajlo Čolović – Čole”, rangirno takmičenje iz kalendara Streličarskog saveza Srbije. Učestvovalo je 94 takmičara iz 22 kluba.Takmičari iz SK Niš i ovog puta mogu da se pohvale veoma dobrim rezultatima koje su postigli.

                          „ U konkurenciji seniora, olimpijski luk, naši takmičari su osvojili zlatnu i bronzanu medalju. Mihajlo Stefanović je posle dobrog plasmana u kvalifikacijama stigao do finala gde je pobedio Aleksu Obradovića iz SK Košutnjak. Marko Vulić je kvalifikacije završio kao osmi, ali je odličnim gađanjem u eliminacijama stigao do meča za bronzu i tu pobedio  Igora Dakića iz SK Velos“, kažu u SK Niš.

                        U istoj konkurenciji niška ekipa se plasirala kao najbolja ispred ekipa SK Velos i SK Košutnjak koje su završile kao drugoplasirana, odnosno trećeplasirana ekipa.

                        „U konkurenciji juniorki naša Danica Nikolić je zauzela treće mesto. U meču za bronzu je raspucavala sa  Petrom Todorović, takođe takmičarkom našeg kluba. U konkurenciji seniori, kompaund luk  Ognjen Nedeljković ostaje nepobediv ove sezone, u kvalifikacijama zauzima prvo mesto, a kroz raspucavanje dolazi do meča za zlato gde pobeđuje Žikić Stefana Žikića iz SK Pančevo“, dodaju iz SK Niš.

                    U konkurenciji seniori, goli luk, Majović Dragoljub Majović je osvaja bronzanu medalju. Dragoljub je posle sedmog mesta u kvalifikacijama kroz raspucavanje uspeo da stigne do meča za bronzu. U istoj konkurenciji  ekipa SK Niš je bila drugoplasirana ispred kluba NS2002, a iza SK Vidovdan iz Beograda.

                    „Veoma smo zadovoljni učinkom, svakako je moglo i puno bolje ali domaći turnir uvek nosi i neki dodatni pritisak. Pet individualnih i dve ekipne medalje nam daju dodatnu motivaciju za dalje pripreme pred državno prvenstvo koje se održava za tek nešto više od mesec dana u Rumi“, zaključuju u SK Niš.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare