SDS O VLASTI U VLASOTINCU

VLASOTINCE

Na  pitanje JUGpressa kako to da su u Leskovcu oštri kritičari vlasti, dok su u Vlasotincu u koaliciji sa SNS-om, predsednik Gradskog odbora Socijaldemokratske stranke ( SDS(  Nenad Zdravković je odgovorio:

“SDS daje veliku autonomiju svojim lokalnim odborima. U Vlasotincu se nije desilo ništa kako su mediji predstavljali. Mi smo već bili u koaliciji sa SNS-om, odmah nakon završetka izbora, došlo je samo do promene partnera od strane SNS-a gde više nije gradonačelik iz Pokreta socijalista nego su svojoj koaliciji priključili SPS da bi imali svog gradonačelnika. Drugo, očigledno je da u Vlasotincu postoje dve struje SNS-a, tako da je do sada glavnu reč vodila jedna struja, a sada druga. Mi se time ne zamaramo, i na kraju to su pitanja za naš odbor u Vlasotincu. U Leskovcu mi delujemo jasno opoziciono, kao najjača opoziciona stranka.

Postoji šest ili sedam presuda suda, oni su morali, hteli ne hteli, da od početka sprovedu postupak, tako da je to delimično iznuđeno rešenje, dodao je  Nebojša Cakić

Prati
Obavesti me o
guest

1 Komentar
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Simpatizer
Simpatizer
8 godine pre

Ranije mi je ponekad padala na pamet mogucnost da moze ovo i u Leskovcu da se desi medjutim prateci vas politicki angazman siguran sam da ste najaca opozociona stranka u Leskovcu. Glasacu za vas da srusimo Meska.