SDS : NEISPUNjENA PREDIZBORNA OBEĆANjA

 

LESKOVAC

 

Građani Leskovca su sa nestrpljenjem očekivali ponovni dolazak predsednika Vlade, počasnog građanina Leskovca Aleksandra Vučića i ostvarenje stranih investicija u kojima će biti zaposleno više od 1.000 mladih, nezapošljenih radnika iz Leskovca i okoline, saopštio je danas Gradski odbor SDS .

“ To je  gospodin Vučić rekao  krajem 2013. godine prilikom, ničim zasluženog, proglašenja za počasnog građanina Leskovca, uz obećanje da će investicije biti završene do kraja 2014. godine.

Podsetićemo i na  obećanja data svim građanima Srbije da će imati veće plate i penzije, da će biti bolji životni standard, da neće dozvoliti uvođenje pretplate, da neće poskupeti struja, da će ukinuti partijsko zapošljavanje, da će iskoreniti korupciju, da će urediti prosvetu, zdravstvo, državnu administraciju… Ne može se normalan čovek svega setiti, jer iz dana u dan stižu nova obećanja, pa se stara zaboravljaju.

Od svega navedenog, počasni građanin Leskovca će otvoriti kružni tok na Niškoj ulici, koji se ne završava od novembra meseca prošle godine, jer u Leskovcu ništa drugo nije izgrađeno što bi se moglo svečano otvarati. Možda su mogli da očiste neku divlju deponiju ili otvore neki butik  ili otvore još jednu vikendicu na Vlasinskom jezeru, ili otvore još jednu dogradnju kuće u Svetoilijski ulici…

Mnogo hteli, malo započeli, ništa uradili, osim za sebe i stranku. To su gradonačelnik Leskovca dr Goran Cvetanović i predsednik Vlade Aleksandar Vučić.

Građani, verujte svojim očima, izađite na izbore i spasite Leskovac i  Srbiju.”, navodi se u saopštenju  leskovačkog SDS koje potpisuje predsednik  Nenad Zdravković.

 

Prati
Obavesti me o
guest

1 Komentar
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
DJ.SUSNJIC
DJ.SUSNJIC
7 godine pre

Sem ociju ,obratite paznju i navlastite dzepove pre glasanja. time spasavate sebe i svoje bliznje od alave i nekompetentne vlasti. A i Srbiji rastu sanse da ne bude porazena.