SDS: 36 lokalnih funkcionera dobilo krivične i prekšajne prijave

LESKOVAC

Gradski odbor Socijaldemokratske stranke ima obavezu prema građanima i građankama Leskovca da ih javno obavesti o konačnom izveštaju Državne revizorske institucije o reviziji završnog budžeta grada Leskovca kao i o reviziji JP Direkcija za urbanizam i ALER-a, saopštila je danas ta stranka.

“Naime odbornička grupa SDS-a se obratila Državnoj revizorskoj instituciji od koje je dobila odgovor da je Državna revizorska institucija 28.02.2017 god., dostavila nadležnom osnovnom tužilaštvu u Leskovcu 8 krivičnih prijava protiv 18 odgovornih lica kao i 18 zahteva za pokretanje prekršajnih postupaka nadležnom prekršajnom sudu u Leskovcu. Detaljnije informacije o svemu ovome nećemo objaviti, kako ne bismo ometali vođenje istrage od strane osnovnog  tužilaštva u Leskovcu.

Zato tražimo od gradonačelnika Leskovca  Gorana Cvetanovića da javno obavesti građane i građanke Leskovca koja su to 36 lokalna funkcionera dobila krivične i prekršajne prijave i za koja protivzakonita dela”, dodaje se u saopštenju.

Prati
Obavesti me o
guest

1 Komentar
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
sa revizorima se sprdaju
sa revizorima se sprdaju
6 godine pre

Ocekujemo da novinari uzmu izjave od tucioca, sudija, koji ce svojim imenom i prezimenom osloboditi krivice sve pobrojane. Pretpostavljam da za novinara ne postoji prepreka da uslika nezavisne sudije. A posle mogu da pitaju cemu sluze revizori.