Schoeller Allibert – najbolji saveznik u organizaciji prostora

(PR)

Da li se bavite poslom u kom vam je potrebno konstantno skladištenje i odlaganje stvari? Potrebna vam je višekratna ambalaža izrađena od najkvalitetnijeg materijala na tržištu? Odgovor na ova pitanja navodi samo jednu kompaniju koja jeste pravi evropski lider u svom poslovanju. Kompanija Schoeller Allibert od svog osnivanja drastično povećava svoj krug vernih klijenata koji rado u svom poslovanju koriste njihove proizvode. Glavna misija koju kompanija vodi već dugi niz godina je izrada višekratnih proizvoda od plastike, ali na takav način da ona ne narušava životnu sredinu. Veliki akcenat stavljaju na reciklaži već postojećih proizvoda. Stalno teže unapređivanju svojih proizvoda kako bi svojim kupcima pružili najbolje ekološke proizvode koji se mogu naći na tržištu.

Zašto klijenti biraju sklopive kutije kompanije Schoeller Allibert?

Prvenstveno sklopive kutije su izrađene od neverovatno kvalitetne plastike koja je jako izdržljiva i pogodna za bilo koju vrstu transporta i skladištenja. Jednostavne su i bezbedne za korišćenje u bilo kom poslovaju koje zahteva odlaganje. Takođe u slučaju da u neko vreme nisu potrebne lako se raspklapaju i zauzimaju još manje mesta, što je dosta značajno u malim prostorima. Roba u prepunim magacinima se konačno može dobro sortirati i na taj način se veliki deo prostora može osloboditi i iskoristiti na drugi način. Zbog načina izrade koji se u potpunosti može prilagoditi vrsti poslovanja, ali i željama klijenata, plastična ambalaža ima svoje benefite. Proizvodi se čuvaju u plastičnim ambalažama su jako bezbedni i čuvaju robu od bilo kakvih nepovoljnih uticaja. Takođe višekratna ambalaža koja je u ponudi kompanije dosta štedi novac u bilo kojoj industriji. Jednom kupljena ambalaža Schoeller Allibert-a može trajati čak nekoliko godina. Tako da tokom tog perioda klijenti ne brinu i ne ulažu konstantno novac u nove ambalaže. Plastika je izdržljiva u različitim vremenskim uslovima pa samoj ambalaži ali i robi koja se nalazi unutar nje neće smanjiti kvalitet ni u kom slučaju.

Široka ponuda proizvoda

Bilo ko u ovoj kompaniji može pronaći ambalaže koje su u skladu sa svim potrebnim parametrima. Prilagodljive dimenzije, boje i širok izbor proizvoda zadovoljava veliki broj klijenata u zemlji i inostranstvu. U svojoj širokoj ponudi izdvajaju se preklopljivi veliki kontejneri, male sklopive kutije, kutije na paletama, gajbe i tacne za pića, kutije ređane jedna u drugu i jedna na drugu sa ručkom, UN kante, sklopivi IBC, palete i kolica. Schoeller s razlogom nosi epitet vodećeg brenda kada je plastika u pitanju jer stalno prati dešavanja u životnoj sredini i trudi se da ambalaže proizvede tako da budu u potpunosti ekološki. Ali i da zadovolje potrebe svih svojih klijenata pojedinačno. Njihovi proizvodi koriste se gotovo u svim industrijama, zato su uvek spremni na promene koje novo tržište donosi. U današnjem vremenu kada se sve više pominju borbe za životnu sredinu, oni spremno istupaju ispred svog brenda i pridružuju se svim ostalim ekološkim kompanijama. Stvarajući svoje proizvode od materijala koji se 100% mogu reciklirati smanjuju karbonski otisak i štite resurse u svojim fazama proizvodnje.

Cene proizvoda

Za ambalaže koje će klijenti koristiti na duge staze i koje su izrađene od kvalitetnih materijala ne bi trebalo štedeti. Ključan faktor višekratne ambalaže i jeste u tome što se nakon ulaganja određene sume novca dobijaju pakovanja koja će služiti narednih nekoliko godina nakon kupovine. Navodi se da su ove ambalaže toliko izdržive da njihov životni vek u industrijskim uslovima iznosi do 10 godina.  Sva pitanja oko cene mogu se dobiti na zvaničnom sajtu kompanije Schoeller Allibert. Takođe na njihovom sajtu mogu se naći sve dimenzije željenog proizvoda. Pored kupovine uvek je na raspolaganju i mogućnost iznajmljivanja širokog asortimana proizvoda, za čije se cene klijenti takođe mogu raspitati na sajtu kompanije. Mogućnost iznajmljivanja najviše se isplati onim korisncima kojima sama ambalaža nije potrebna na duge staze već za svega nekoliko upotreba.

Tako pomoću Schoeller Allibert-a naručivanje i pronalaženje pakovanja širokog kvaliteta nikad nije bilo lakše. Kompanija takođe radi na prikupljanu svojih dotrajalih ambalaža i od njih izgrađuje potpuno nove koje su narednih godina spremne za upotrebu, i tako u krug. Da bismo naše okruženje učinili zdravijim moramo postati ekološko osvešćeni. A najbolji način za početak osvešćavanja svih poslovanja kojima su potrebne ambalaže za odlaganje, skladištanje i transport jeste njihova kupovina od proverenih kompanija koje ozbiljno shvataju svoju ulogu u svetu. Recikliranje je ključan proces savremenog sveta zbog toga što se jedan, isti resurs može upotrebiti nebrojeno mnogo puta. Tako se pored smanjenja potrošnje prirodnih resurasa smanjuju i mnogi drugi procesi koji imaju negativan uticaj na našu sredinu, poput klimatskih promena.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare