Savić i Filipović: Svečana sednica Skupštine grada bez odbornika

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

LESKOVAC

Odornik liste “Zdrava Srbija-Bolja Srbija” u Skupštini grada Leskovca Dragan Savić na početku danasnje sednice Skupštine postavio je pitanje kako to da se sednica održava i pored donetih mera u brorbi protiv korone koje nalažu da ej zabranjeno okupljanje više od pet osoba u zatvorenom prostoru.

Savić je imao primedbu i na svečanu sednicu Skupštine grada Leskovca, koja je održana povodom Dana oslobodjenja grada, bez prisutsva odbornika.

On je rekao da je nedopustivo da se sednica održava bez odbornika, koji su direktni predstavnici gradjana Leskovca i postvaio pitanje zašto nije bilo organizovano da dobitnici nagrada ulaze po pozivu i , nakon preuzimanja nagrada, napuste sednicu a da su odbornici morali da sede unutra umesto što su se, kako je rekao “šefovi odborničkih grupa dogovorili da odbornici sede u sali Skupštine i gledaju prenos svečane sednice”.

Šef odborničke grupe Jedinstvene Srbije Nenad Filipović izneo je primedbu na način odlučivanja o tome ko dobija oktobarske nagrade.

Filipović je rekao da odbornici mora da donose odluku o tome ko dobija ovo priznanje grada a ne, koa što se to sada radi. Odbor za dodelu priznanja.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare