Savez za Srbiju u Leskovcu se zahvaljuje onima koji su došli i poziva u Kruševac

LESKOVAC

Savez za Srbiju u Leskovcu  saopštio je večeras da “želi da se zahvali svim Leskovčanima koji su svojim prisustvom , svojom hrabrošću i energijom dali veliki doprinos tribini Saveza održanoj u subotu u Leskovačkom kulturnom centru”.

“Zahvaljujemo se i i svima ostalima koji nisu mogli da dođu a koji su tribinu pratili preko društvenih mreža i koji nam svojom podrškom daju još više snage za dalje aktivnosti u oslobođanju Srbije od straha. Energija koja je bila prisutna na tribini pokazala je po ko zna koji put da je jedan koji želi i sme jači od deset koji moraju, zbog toga je naša zadovoljstvo još veće jer je dolazak svih prisutnih na tribini bio izraz njihove lične želje, volje i stava a ne posledica „radne obaveze“ ili prinude.
Ujedno želimo i da obavestimo javnost da će se u petak 30.11. 2018 godine sa početkom u 19 časova u Kruševcu održati protestna šetnja u kao odgovor hrabre i slobodne Srbije na sistematske akcije zastrašivanja i napadanja svakoga ko misle drugačije od vlasti što je kulminiralo prošlonedeljnim, mučkim prebijanjem Borka Stefanovića”, navodi se u saopštenju

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare