Savez za Srbiju: Ova vlast sada sprovodi i fizičko nasilje nad opozicijom

BEOGRAD-VRANJE

Povodom incidenta koji se dogodio u Vranju kada su pretučeni članovi Narodne stranke, poslanici u Skupštini Srbije Boško Obradović, predsednik pokreta Dveri, Goran Ćirić, predsednik poslaničke grupe Demokratske stranke i potpredsednica Narodne stranke Sanda Rašković Ivić održali su zajedničku konferenciju za štampu.

Sanda Rašković Ivić je istakla da je sramno što se u Narodnoj skupštini izvrće istina o događajima u Vranju kada su pretučeni predsednik i potpredsednik GO Narodne stranke Vranje.

“Istina je da su ljudi iz Narodne stranke pretučeni ispred stranačkih prostorija u Vranju. Istina je da je normalna Srbija ustala protiv ovoga, jer tako počinju najružniji režimi – prvo vas zastrašuju, onda vas pritiskaju, onda vas premlate,prave crne liste, a onda počinju i da ubijaju, što ovaj režim, za sada, ne čini.” – upozorila je poslanica Rašković Ivić.

Potpredsednica Narodne stranke je podsetila da je član biračkog odbora ispred SNS javno rekao da nije bilo nikakvog incidenta niti problema na tom biračkim mestu.

„Ta istina izgovorena je na „Dnevniku“ RTS-a, a bez obzira na to poslanik Marković priča nešto sasvim drugo.To je izvrtanje istine i apsolutno je nedopustivo“, kazala je Rašković Ivić.
Ona je dodala da je krajnji rok da i narod u Srbiji i međunarodna zajednica, „u koju se ova vlast kune“, vide šta se u Srbiji dešava.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare