Savez za Srbiju Leskovac: Vučić da povede Blera, Klintona i Šredera u Grdelicu

LESKOVAC

“Svedoci smo još jednog marketinškog eksperimenta kojim će režim Aleksandra Vučića pokušati da relativizuje građanske proteste i ohrabri svoje sledbenike, pokretanjem kampanje „Budućnost Srbije“, koristeći sve raspoložive državne resurse, budžet svih građana, sve privatne i državne medije ali i zaposlene u javnom sektoru, čija će radna obaveza biti „spontani“ doček predsednika od mesta do mesta”, saopštio je danas Savez za Srbiju Leskovac.

” Za to vreme će se u medijima vrteti spotovi koji satanizuju opoziciju,po istom principu kao što su radili i sa Oliverom Ivanovićem na Pinku, a od građana će se i dalje skrivati istina o Savamali, Doljevačkoj naplatnoj rampi, aferi Xelikopter, ubistvu Olivera Ivanovića…

Dok funcioneri i funkcionerčići SNS-a, organizujući podršku ovoj kampanji, čuvaju svoje fotelje i pozicije, botovi zarađuju duplo veće plate nego radnici u leskovačkim fabrikama, huškajući narod na kontramitinge po celoj Srbiji. 3a to vreme se podele produbljuju, narodu je sve teže, vlastodržci su sve bogatiji a Srbija tone u diktaturu koja nas je bukvalno izbacila sa liste slobodnih zemalja u svetu.

Savez za Srbiju u Leskovcu, nakon Instagram objavljivanja početka kampanje „Budućnost Srbije“, koja bi trebalo da krene od Grdelice, podseća „počasnog građanina“ Leskovca da prilikom posete Grdelici povede svoje prijatelje, savetnike i govornike na završnim konvencijama, Bila Klintona, Tonija Blera i Gerharda Šredera, da vide mesto na kome se pre dvadeset godina desio jedan od poslednjih ratnih zločina u dvadesetom veku, kad je raketiran putnički voz od strane NATO-a .

I na kraju, neka predstavnici „putujućeg cirkusa“ znaju da nećemo dozvoliti da Srbija i njeni građani postanu „kolateralna šteta“ ove kampanje! navodi s eu saopštenju Saveza za Srbiju Leskovac koje prenosimo u integralnoj verziji.

Prati
Obavesti me o
guest

1 Komentar
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
win
win
5 godine pre

Ukoliko mislite da je sve lose, da je ovo lose po narod, pa to ce se pokazati na izborima, zar ne. Ipak narod glasa. On rukom i olovkom zaokruzuje. Ako njemu nije dobro, nece biti dobro ni onima koji su zaduzeni za njegovo dobro. Izbori ce pokazati. Setnje su promocija za lidere opozicije, njihove govornike, profilisanje buducih funkcionera. S druge strane, svaka opravdana kriticka rec i sluzi kao korektivni faktor, za preispitivanje ispravnosti odlucivanja aktuelne vlasti. To je prilika da se poprave. Ako to ne ucine, snosice odgovornost na izborima.