Predstava „Crtani junaci u potrazi za magičnom knjigom“ u Nišu

P NIŠ

Sjajna, Svetlucava, Bambl-bi, Rajder, Tihana i Dart-Veder uče mališane o važnosti knjiga

Priča koja je inspirisana i adaptirana po motivima crtanih junaka stiže u Niš. Najmlađi sugrađani će uživati 24. februara u Domu Vojske od 12 časova uz:

Bamblbija – Jovan Ljubenović

Dart Vedera i Rajdera – Saša Đurašević

Tihanu i Svetlucavu – Nina Grahovac

 Sjajnu – Jovana Petronijević

Na dinamičnoj i veoma interesantnoj sceni glumci će nositi originalne kostime likova.

Likovi iz predstave podstiču razvijanje mašte, a naročito razlikovanje dobra od zla. U ovoj predstavi se mališanima približavaju njihovi omiljeni likovi kroz adaptaciju popularnih crtanih junaka. Klasičan zaplet u kome se zlo nameće silom, a koje na kraju bude pobeđeno pametnim rešenjima spretnih aktera. Deca aktivno učestvuju u toku cele predstave, i postaju sastavni deo iste.

Takođe u predstavi je naglašen značaj knjiga, i deca kroz igru shvataju kako svaka knjiga može da bude čarobna, ukoliko se koristi na pravi način.Razvijanje timskog duha i približavanje važnosti knjiga deci, su glavna poruka. Takođe, uči ih kako je lepo ponašanje i kućno vaspitanje bitno, a kako se laganjem i krađom ne može postići ništa.

Najmlađe Nišlije, kao i njihovi roditelji, deke i bake… moći će da pogledaju ovu sjajnu predstavu 24. februara u Domu Vojske od 12 časova. Ulaznice su u prodaji na blagajni Doma Vojske. Cena ulaznice je 300 dinara i moguće je rezervisati ih na: 062 321 204.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare