Savetnice primijerke obilazile radove na vranjskom pozorištu

Savetnice primijerke Brnabić obišle radove na Pozorištu

VRANJE

Predstavnice Vlade Srbije Milena Popović, Ana Ilić, Maja Kapor i Katarina Jakovljević i upravnica Narodnog pozorišta iz Beograda, Ivana Vujić, posetile su Vranje i obišle radove koje se izvode na rekonstrukciji Pozorišta „Bora Stanković“, koje je pre više od sedam godina stradalo u požaru.

Zahvaljujući dobroj saradnji lokalne samnouprave sa Vladom Srbije i svim relevantnim republičkim institucijama radovi na rekonstrukciji pozorištaodvijaju se predviđenom dinamikom, izjavio je gradonačelnik Slobodan Milenković. 

„Grad Vranje poštuje dogovore i svoje obaveze realizuje odgovorno i u dogovorenim okvirima. U toku su završni radovi i na moje veliko zadovoljstvo građani Vranja i okoline dobiće savremeno opremljen objekat na koji ćemo svi biti ponosni“, dodao je  Milenković. 

Ana Ilić viši savetnik u kabinetu premijerke Ane Brnabić izrazila je zadovoljstvo dosadašnjim realizovanim radovima u pozorištu i obećala da će Vlada pomoći završetak ovog veoma značajnog objekta. 

„Veoma nam je važan razvoj kulture u celoj zemlji. Bitno je da kulturne objekte rekonstruišemo i otvorimo, ali i da oni dobro rade uz veće uključivanje lokalnih zajednica i mladih ljudi“, rekla je Ilić. 

Predstavnice Vlade obišle su i Narodni muzej, kao i Haremluk, a potom je održan radni sastanak.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare