Sastanak sa ponuđačima za završetak Hirurškog bloka

Predstavnici Ministarstva finansija, Kancelarije za evropske integracije i Evropskog PROGRESA, učestvovali su u radu sastanka koji je u Vranju organizovan sa potencijalnim ponuđačima za završetak izgradnje Hirurškog bloka.

O značaju završetka Hirurškog bloka govorio je v.d. direktora Zdravstvenog centra, dr Dragan Veličković.

„Do sada je na objektu, površine 6.500 kvadrata, okončano 65 posto radova. To je jedna od najznačajnijiih investicija u vranjskom zdravstvu koja se realizuje u okviru  Projekta „Jedna bolnica pod jednim krovom“, rekao je dr Veličković.

Lokalna samouprava za koju je ovo veoma važan projekat, preuzela je obavezu da uradi kompletnu infrastrukturu. U te svrhe uloži će 30 miliona dinara.

,,Prioritet je da ovaj objekat od izuzetne važnosti stavimo u funkciju, i u tom smislu lokalna samouprava već ispunjava preuzete obaveze za završetak spoljnih infrastrukturnih radova i uređenje platoa“, istakao je gradonačelnik, dr Slobodan Milenković.

Sastanku je prisustvovao i gradski većnik zadužen za zdravstvo, dr Miroljub Stanković

Rok za potpisivanje ugovora sa najpovoljnijim izvođačem je 6. jun. Nakon sastanka, zainteresovani ponuđači su obišli zgradu Hirurškog bloka.

U izgradnju Hirurškog bloka EU PROGRES ulaže 2,8 miliona evra, a 1,8 miliona evra za opremanje obezbediće Ministarstvo zdravlja.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare