Saradnja ženskih odbojkaških klubova iz Leskovca i Lajkovca

LESKOVAC

Ženski odbojkaški klubovi iz Leskovca i Lajkovca dogovorili su se za saradnju od koje će svi imati koristi. OK „Železničar“ iz Lajkovca je član Superlige (najviši rang takmičenja) i dobijaće igračice potekle iz OK „Leskovac“, dok će leskovački klub imati i finansijsku podršku.

„Zahvaljujući ovom ugovoru naše redove će u sledećoj sezoni pojačiti Vanja Ivanović, kadetska reperezantativka Srbije. Ona će ovu sezonu provesti u Leskovcu, a naredne sezone će doći u Lajkovac, gde očekujemo da utakmicama u najkvalitetnijoj domaćoj ligi još više napreduje“ kaže Živorad Lazarević, predsednik OK „Železničar“.

Miodrag Rajković, trener ŽOK „Leskovac“ kaže da je ova saradnja inspiracija da se u klubu radi još više i jače.

„Saradnja sa klubom iz Lajkovca je vrlo značajna iz više razloga. Daje nam mogućnost da deca koja stašu u Leskovcu imaju mogućnost da se oprobaju u Superligi. Naša saradnja će se odvijati na tri nivoa i to trenerskom, igračkom i međuklupskom. U klubu imamo više kvalitetnih igračica koje su blizu poziva za nacionalnu selekciju i očekujemo da ovo i njih podstakne da napornije i vrednije treniraju.“

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare