Saradnja Grada i Evropskog PROGRESA

VRANJE

U Slobodnoj zoni na prostoru „Bunuševac 2“ u toku su radovi na realizaciji razvojnog projekta na unapređenju infrastrukture ovog dela grada. Gradilište su obišli zamenik gradonačelnika Nenad Antić sa saradnicima i menadžer Evropskog PROGRESA, Grem Tindal.

 

„Do sada je urađeno 180 metara fekalne i atmosferske kanalizacije i  siguran sam da ćemo ovaj projekat završiti u planiranom roku. Projektno-tehničko rešenje podrazumeva i izgradnju vodovodne mreže i pristupne saobraćajnice, koja će povezati Bunuševački put sa selom Soderce. Imamo strategiju, ciljeve i planove i nadamo se da ćemo u narednom periodu realizovati projekte, koji će doprineti privrednom razvoju našeg grada“, rekao je zamenik gradonačelnika, Nenad Antić.

Program PROGRES se završava do kraja godine, ali neće se na tome stati.

„U narednom periodu počeće realizacija novog projekta, koji će se bazirati na podršci ekonomskim projektima i sektoru srednjih, malih i mikro preduzeća. Grad Vranje je bio odličan partner prethodnih godina i nadamo se da ćemo nastaviti uspešnu saradnju i u narednom periodu“, istakao je menadžer Tindal.

 

Ministarstvo privrede je u 2017. godini, odobrilo gradu Vranju, projekat izrade tehničke dokumentacije za izgradnju Trening centra.

Projekat će biti realizovan sredstvima Evropske unije, Vlada Švajcarske i Srbije i Grada Vranja u saradnji sa Evropskim PROGRESOM.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare