SAOPŠTENJE ZA JAVNOST LIGE ZA LESKOVAC

LESKOVAC

 

Saopštenjem se danas oglasila Liga za Leskovca na čijem je čelu Gorana Stojanović.

 

“Dana 10. 07. 2015. godine, Živojin Stefanović iz Leskovca, je predao Agenciji za privredne registre zahtev za promenu podataka u kome je pokušao da se ponovo proglasi predsednikom našeg Udruženja. Međutim Agencija za privredne registre, je taj zahtev odbila jer je utvrdila da su ta dokumenta falsifikovana dana 15. 07. 2015. godine, odbila jer utvrdila da su ta dokumentafalsifikovana.

Kako Živojin Stefanović od  23.06.2015. kada je održana vanredna skupština tvrdi da smo učinili krivično delo,a ne pokušavajući da to reši zakonskim putem, mi smo danas podneli krivičnu prijavu i tužbu Živojinu Stefanoviću za falsifikovanje i lažno predstavljanje uz konsultaciju sa APR-om koja nas je uputila da svako, ko unese lažne podatke u agenciju, odgovara krivično za svoje postupke”, navodi se u saopštenju, koje u celine  prenosimo a potpisuje ga Skupština udruženja Liga za Leskovca.

Uz ovo saopštenje  prosledjene su I skenirane krivična prijava I tužba protiv Živojina Stefanovića zbog, kako se navodi “lažnog predstavljanja”.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare