SAMO BEZ SUZA ZA TANJUG, PREMIJERU

BEOGRAD

Umesto što i od propale privatizacije Tanjuga pravi farsu, uvodeći sebe i u ulogu opozicije sebi samome, predsednik Vlade Republike Srbije, Aleksandar Vučić, građanima i zaposlenima u ovoj novinskoj agenciji duguje odgovor na samo jedno pitanje.

Zbog čega, u slučaju Tanjuga, nisu primenjene odredbe Zakona o javnom informisanju i medijima, i kao naredni korak, nakon dva kruga prodaje u kojima nije bilo zainteresovanih za kupovinu, besplatne akcije ovog preduzeća nisu ponuđene zaposlenima? pita Koalicija za nadzor javnih finansija.

 

“Patetični i melodramatični izlivi, tragikomične optužbe i još jedno proglašavanje sebe za žrtvu, ne samo da su nedostojni premijerske funkcije, već ni na koji način ne doprinose rešavanju postojećeg problema.

Zbog toga, Koalicija za nadzor javnih finansija poziva premijera da umesto prenemaganja, pokrene zakonom predviđene procedure za utvrđivanje odgovornosti za kršenja zakona u slučaju Tanjug i o preduzetim koracima obavesti javnost “, navodi se  u saopštenju  Koalicije za nadzor javnih finansija.

 

Prati
Obavesti me o
guest

1 Komentar
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Djura Leskovac
Djura Leskovac
8 godine pre

Kako Tanjug javlja, Igor Mikić je bio u pravu.