Sajam poslova i studentskih praksi „Job fair“ održava se od 7. do 9.marta, ove godine uživo i onlajn

NIŠ

Sajam poslova i studentskih praksi „Job Fair“  biće održan od 7. do 9. marta u hibridnoj varijanti – uživo u hotelu “Tami Residens” u Nišu i onlajn na adresi online.jobfair.rs. Studentska organizacija BEST po četrnaesti put je omogućila  studentima, diplomcima i postdiplomcima šansu da lakše stupe u kontakt sa poslodavcima kompanija iz različitih oblasti poslovanja.

     Studenti koji traže posao ili stručnu praksu će biti u mogućnosti da svoje biografije predaju lično predstavnicima kompanija i na taj način steknu iskustvo u komunikaciji, intervjuima za posao, a nakon odabira i određene veštine u samom poslovanju.

    „ Cilj ovog sajma je, pre svega, primena naučenih znanja stečenih na fakultetu zahvaljujući različitim obrazovnim profilima i sticanje praktičnog iskustva koje studenti nemaju prilku da steknu tokom formalnog obrazovanja. Takođe, studentima i mladim ljudima će biti organizovane besplatne radionice, prezentacije kompanija, seminari i treninzi. Ovo će im omogućiti da unaprede veštine koje su cenjene u savremenom poslovanju i učiniti ih konkurentnijim na tržištu rada“, navodi se u saopštenju Udruženja studenata tehnike Evrope Niš – BEST Niš.

   Više informacija o sajmu kao i sve novosti o kompanijama učesnicama i pokroviteljima sajma mogu se pronaći na adresi www.jobfairnis.rs.

   Na istom sajtu studenti mogu ostaviti svoju biografiju u elektronskoj CV bazi, a koja će biti distribuirana svim kompanijama učesnicama sajma, nakon čega će one moći da izaberu kadrove čiji im profil najviše odgovara.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare