Sajam poslova i stručnih praksi na Elektronskom fakultetu

NIŠ

Udruženje studenata tehnike Evrope – BEST Niš organizuje 15. po redu jubilarni Sajam poslova i stručnih praksi pod nazivom “Job Fair – Tvoja karijera počinje ovde!”. Nakon dve godine online i hibridne varijante, Sajam poslova i stručnih praksi “Job Fair” zakazan je za 6. i 7. mart u zgradi Elektronskog fakulteta u Nišu.

                           “Studentima, diplocima i postdiplomcima predstavljamo mogućnost zaposlenje I razvoja profesionalne karijere kao i lakše stupanje u kontakt sa poslodavcima kompanija iz različitih oblasti poslovanja”, ističu organizatori Sajma.

                             Studenti koji traže posao ili stručnu praksu biće u mogućnosti da se susretnu sa predstavnicima kompanija, ostvare direktan kontakt i saznaju više o poslovima i stručnim praksama koje su u ponudi.

                           Sajam poslova i stručnih praksi “Job Fair – Tvoja karijera počinje ovde!” nastao je kao želja studentske              organizacije “BEST Nis” da studentima i drugim mladim ljudima pomogne u nalaženju željenih poslova ili praksi u struci. Zamisao koja stoji iza ovog koncepta jeste da se mladima pruži mogućnost da se povežu i upoznaju sa radom kompanija koje imaju svoja predstavništva u našoj zemlji i koja će na ovaj način dobiti mlad, motivisan i, pre svega, stručan kadar. Osnovni cilj Job Fair-a jeste da se pomogne mladima da izgrade uspešnu karijeru i da im se omogući sticanje iskustva i neformalnog obrazovanja u toku studiranja, kao i zapošljavanje i napredovanje u struci.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare