Sajam obrazovanja u Gimnaziji ” “Svetozar Marković”

NIŠ

Gimnazija „Svetozar Marković“ u Nišu u petak, 2.decembra, organizuje prvi Sajam obrazovanja pod nazivom Pronađi svoj put. Sajam je otvoren 11,30 do 14,30 sati, a po svoj prilici posetiće ga veliki broj maturanata i učenika  trećeg razreda ove škole kojima je i namenjen.

„Na Sajmu će se predstaviti na svojim štandovima preko 20 fakulteta i visokoškolskih ustanova čiji će predstavnici odgovarati na pitanja naših učenika kako bi ovi mogli da sagledaju sve prednosti fakulteta za koje će se eventualno opredeliti po završetku srednje škole. Smatramo da je ovo najbolji način da maturanti ali i učenici trećeg razreda razmisle o tome gde žele da nastave školovanje i da još jednom provere da li su pronašli pravi put za dalje obrazovanje“, kaže Milica Milosavljević, v.d. direktora Gimnazije „Svetozar Marković“.

          Sajam će biti posećen jer samo u ovoj gimnaziji se trenutno školuje 250 maturanata i isto toliko je učenika u trećem razredu.

           „Pozvali smo u goste i maturante kao i učenike trećeg razreda i iz ostalih niških gimnazija „9.maj“, „Bora Stanković“ i Prve niške gimnazije „Stevan Sremac“ kako bi se i oni na ovaj način upoznali sa fakultetima i programima koji oni nude, a Sajam postao sajam namenjen niškim gimnazijalcima“, zaključuje Milica Milosavljević.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare