RUŽIĆ: DA LI SU LESKOVAČKI MEDIJI BOJKOTOVALI SPS?

LESKOVAC

Potredsednik Socijalističke partije Srbije (SPS) Branko Ružić: rekao je u intervjuu za  JUGpress da ta stranka na području Jablaničkog okruga očekuje najbolji rezullat  u poslednj dva- tri izborna ciklusa I očekuje da će na predstojećim izborima broj glasova preći 25.000 .

Intervju  će u toku dana biti emitovan i na web tv JUGpress

 

“Što se tiče Jablaničkog okruga mi u rukovodstvu SPS vrlo racionalno, dakle, ne gajeći nadu, nego bazirajući naše procene na realnim pokazateljima i na realnim mogućnostima i potencijalu koji posedujemo u ovom okrugu, očekujemo da osstvarimo najbolji rezultat u prethodnih 2-3 izbornih ciklusa.

 

Dakle, taj broj mora preći na 25.000 glasova i to su zacrtani ciljevi i ono čemu težimo, čemu se možemo približiti na realan i utemeljen način”, rekao je Ružić

 

On je ocenio I da su Jablanički I Pčinjski  okrug najjači okruzi “u pogledu podrške koje dobijamo kao SPS,  zajedno sa našim koalicionim partnerima iz Jedinstvene Srbije”.

Ružić je činjenicu da nijedan leskovački medij nije pratio tribinu SPS u  Vučju ocenio kao “čudnu I pomalo smešnu”.

“Nama je najvažnije da je sala bila prepuna, da je bilo vise od petsto ljudi koji će dalje pričati o onome o čemu smo razgovarali. Ali, ako pošaljemo uredno poziv za dogadja I ne dodje nijedna od pet leskovačkih televizija, pravo je pitanje zašto to nisu učinile. A ako se to ponovi imaćemo razloga da pomislimo da je takav odnos prema SPS već nameran”, rekao je Ružić.

On je juče razgovarao sa gradjanima u Vlasotincu a sinoć u Vučju.

Danas će boraviti u opštinama Lebane I Bojnik.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare