RUSI GOSTI KOD GRADONAČELNIKA VRANJA

VRANJE

Gradonačelnik Vranja Zoran Antić primio je delegaciju Fizičko-matematičkog liceja iz Vladikavkaza u Republici Severna Osetija. Reč je o najboljim ucenicima i njihovim profesorima koji su bili gosti Gimnazije „Bora Stanković“ povodom obeležavanja značajnog jubileja, 135.godina ove obrazovne ustanove.
Izrazivši zadovojstvo što su gosti iz Rusije posetili Vranje gradonačelnik je rekao da na planu međunarodne saradnje neguju dobre odnose  sa ruskim gradovima, podsetivši da imaju potpisane sporazume o bratimljenju  sa pojedinim oblastima u Rusiji. Takođe je izrazio nadu da je ovo samo početak brojnih aktivnosti koje će još više unaprediti saradnju.
Direktorka vranjske Gimnazije Suzana Mišić je rekla da joj je drago što su imali goste iz Rusije na njihovoj proslavi i što su postigli dogovor o realizaciji projekata iz nastavno obrazovnog rada.
Svoje utiske iznele su  i profesorke Aleta Balikojeva i Maja Dzasohova koje su  istakale da udaljenost nije nikakva prepreka za dalju saradnju, a posebne impresije  o školi domaćinu i Vranju izneli su i učenici.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare