Rukovodstvo SKG danas boravilo u Leskovcu

LESKOVAC

Generalni sekretar Stalne konferencije gradova i opština Nikola Tarbuk i Maja Kerić-Stojanović, sekretar predsedništva SKGO danas su boravili u Leskovcu gde su sastali sa gradonačelnikom Goranom Cvetanovićem kako bi razgovarali o predstojećim aktivnostima i obavezama gradonačelnika koji je prošle godine imenovan za predsednika ove organizacije, objavljeno je na sajtu grada.

Dogovoreno je da sednica Predsedništva bude održana sredinom septembra u Beogradu, a bilo je reči i o predstojećem susretu Evropskog saveta lokalnih samouprave i regiona koji je zakazan za 26. septembar. Tokom sastanaka i okruglih stolova članovi će imati priliku da predlože program rada za naredne dve godine i diskutuju o temama i problemima lokalnih evropskih zajednica. Tema sastanka bila je i godišnja skupština SKGO-a, obeležavanje 70 godina postojanja ove organizacije, te učešće u evropskoj nedelji mobilnosti i organizacija sednice predsedništva u Šidu, navodi se u objavi.

Nakon sastanka, predstavnici SKGO-a su sa gradonačelnikom posetili porodicu Trajković iz naselja Ančiki koja je od nedavno bogatija za još jedan par blizanaca. Usledila je poseta prostorijama Centra za Jablanički i Pčinjski okrug, te prijem za delegaciju kineskog grada Ningbou, dodaje se u objavi.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare