Ručni časovnici nagradjenim radnicima MUP-a i Hitne pomoći

NIŠ

Danas su u Gradskoj kući u Nišu na prigodnoj svečanosti tradicionalno uručeni satovi predstavnicima Ministarstva unutrašnjih poslova Niš I Zavoda za hitnu medicinskiu pomoć.

Satove im je uručio gradonačelnik Niša, Darko Bulatovič koji je poručio da su institucije u kojima nagrađeni radnici rade, važan deo sistema ovog grada .

On se u ime grada zahvalio na iskazanoj požrtvovanosii I nesebičnom zalaganju i u  svakodnevnim, a posebno u vanrednim situacijama.

“ Bolja bezbednost građana i pružanje pravovremene  adekvatne zdravstvene zaštite naš je zajednički zadatak”, poručio je gradonačelnik.

Iz Ministarstva unutrašnjih poslova Niš nagrade su dobili :  Katarina Rašić, radnik Odeljenja za upravne postupke, Radojića Ranđelović, šef Odseka Granične policije, Boban Stanković, zamenik vođe saobraćajnog sektora Odeljenja saobraćajne policije, Marjan Radosavljević, komandir Vatrogasno spasilačkog odeljenja, Ljubinka Mitrović, major Jedinice žandarmerije, i Bojan Vasić, potpukovnik Jedinice žandarmerije.

Iz Hitne pomoći sat i nagrada uručeni su Draganu Živkoviću , medicinskom tehničaru i Dejanu Filipoviću, vozaču.

“ Ova nagrada za mene je potpuno iznenađenje. Ukazana mi je velika čast od strane grada , policijske uprave, načelnika, Odeljenja. Veoma sam uzbuđena. Ja sam upravnik poslova, predstavnik odeljenja koje se nesebično dalo u poslovima zamene ličnih karata. Uložili smo dosta rada, dosta truda, od strane svih kolega I smatram da je nagrada za sve nas”, rekla Katarina Rašić, radnik Odeljenja za Upravne poslove.

“ Ovo je jedno veliko priznanje I čast biti danas ovde I u društvu dobitnika ovakve nagrade. Radim u Hitnoj pomoći od 1985. Godine. Ništa nije teško kad nešto volite ali u globalu ovo jeste jedan veoma težak, naporan stresan posao. Pecifičan je. Nikada ne znate kada I gde ćete našta da naiđete”, rekao je Dragan Živković medicinski tehničar iz Hitne pomoći Niš.

 

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare