Novogodišnja čestitka gradonačelnika Niša

NIŠ

Poštovane sugrađanke I sugrađani,

Zajedno smo na istom zadatku. Mi stvaramo bolju budućnost. Od našeg truda I posvećenosti zavisi kakve će prilike za naš grad biti stvorene u godini pred nama.

Siguran sam da grad Niš ide napred. Svim raspoloživim kapacitetima nastavićemo da unapređujemo našu zajednicu, jer nam je prioritet bolji kvalitet života za sve građane i građanke Niša.

Uređenje našeg grada u komunalnom I urbanističkom sektoru za nas je konstantan izazov I spremni smo da novim projektima obogaćujemo ponudu grada. Radimo, ali ćemo još ontenzivnije raditi na oživljavanju privrede I stvaranju uslova za nove investicije. Istovremeno, vodimo računa o tome da se domaćinski ophodimo prema budžetu grada, kome jedino doprinosimo, ne zaboravljajući one kojima je pomoć najpotrebnija, jer Niš I Nišlije su uvek bili humani I solidarni.

Kroz život sam uvek bio optimista, pa tako gledam i na godine koje su pred nama. Čeka nas puno posla, ali čvrsto verujem u naš zajednički uspeh. Grad se vodi čuvanjem njegove tradicije i kultutne baštine, znanjem, plemenitošću, sportskim uspesima, zajedništvom, ali I ljubavlju I hrabrošću za promene.

Budućnost koja je pred nama pokazaće snagu i lepotu ovog grada u osmehu naše dece, u uspehu mladih, u novim radnim mestima, u spokojstvu I bezbrižnosti roditelja I starijih, u brizi za svakog čoveka i člana naše zajednice.

Budimo jedinstveni. Neka nas ujedine želja za mirom i boljim sutra. Radujmo se Novoj godini, radujmo se jedni drugima. Uz želju da nam nova godina donese mir, zdravlje I radost i da nam novogodišnji i božićni praznici budu ispunjeni veseljem, toplinim, nadom u bolje sutra, želim vam uspešnu i srećnu Novu, 2017. godinu

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare