Rokada SPS-ovih direktora, socijalisti gube Pijacu

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

LESKOVAC

Ivan Milovac, posle sutrašnje sednice Skupštine grada Leskovca, više neće biti direktor JP “Pijaca” a ta pozicija ubuduće neće pripadati SPS-u.

Milovac će biti novi direktor Sportskog centra “Dubočica” umesto dosadašnjeg Miodraga Rajkovića.

I jedan i drugi su kadrovi SPS.

SNS od svog partnera u vlasti uzima direktorsko mesto u “Pijaci” na koje će, prema izvorima iz SNS biti postavljen dosadašnji pomoćnik gradonačelnik Leskovca Milan Stojković.

Prati
Obavesti me o
guest

8 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
jedini portal
jedini portal
3 godine pre

Jedini trenutno objektivni portal. Samo ovde mogu da pročitam nenafilovane vesti i iskrene komentare, kolko vidim ljudi koji se razumeju, a da nisu botovi.

Sanja
Sanja
3 godine pre

Postaviti Gonzija za direktora pijace,van pameti,sačuvaj me bože.Dobro će udomiti Tojaginog zeta.

Cake
Cake
3 godine pre

Ce procvetamo. Oprosti im bože, ne znaju šta rade :).

trgovac
trgovac
3 godine pre

Ću te primim u koaliciju al da se odreknes od pijacu. A pa dobro ću dam na tog direktora iz pijac SRC. Ja ne mogu da se odreknem od onog sto ga najvise napadaju, jer mi je činio, dok je bio u aler. Zato sam mu zeta primio, koji me pljuvao samo tako, ja ga unapredim, da dokažem kad ja trgujem, svi ćute. I sad ga šaljem na pijac po praci za DŽ, ajvar i ostalu robu, ako ne zna će ga nauči tast, treba mi za slave, i ostala slavlja. Poznat sam da najviše zvanice imam, dođe mi pola grad da izede pola pijacu, nisam ja cicija, samo niko bez kesu ne dolazi. Preteruju s flaše, jer ne cugam, al pa zamenim to po marketi. Trgovac sam ja, od staru kozu jare. E tako, bog je kad čini prave stvari. Ja sam iznad, i kad grešim svi su u mojim rukama, sve sudbine, i od preduzeća, i budućnost naše dece. Drveće, posekosmo. Će izraste novo, Jeste za 20 godine i tej 20 godine će budu naša deca bez drveće, al nek se strpe, dok i ja shvatim, pa učim se ima jedno 40 godine kako se bavim sa politiku. Za tej 20 godine rezultati analize vazduha će buu loši u zavod za javno zdravlje, kiseonik u centar će bude manje za stanari, zagađenje od toplanu veće, deca će se prže na beton na trg bez park i bez drveće kad ih izvedu roditelji. Šta je to, začas prodju 20 godine i odoše mladi u inostranstvo. Tako radim za našu decu, teram gi u bolju zemlju. Leskovac je po moju meru, taman za mene, trgovca.

Gletave banice su to
Gletave banice su to
3 godine pre
Odgovori  trgovac

Kad već spomenuste interesno društvo Aler i Alerovce, oni su jedna od najgorih nepogoda koje su zadesile Leskovac. Otac DS i maćeha SNS su odatle razbacali svoju mnogobrojnu kopilad, nayovi – “kadrove”, najobičnije psnovnoj pismenosti prinaučene prišipetlje jake na rečima a na delu NULE.
NULE!
Ima ih tušta i tma, a od same te odvratne skraćenice od nečega što bi trebalo da izazove strahopoštovanje kod mene, kod Vas, kod drugih… ja dobijem ospice.

More motka
More motka
3 godine pre

Tu je i nastala ona čuvena rialiti afera “mobing” dvoje sumnjivih individua sliĉnih senzibiliteta. Da se tamo uopšte nešto radilo za Leskovac, za građane, ne bi došlo do “držanja za ruke, leźanja na travi”.

Skupštinski restorandžija
Skupštinski restorandžija
3 godine pre
Odgovori  More motka

Nemojte tako, odatle nam se “ispilila” i poslanica… Kad je nestalo stolice za nju (vrv se slomila), brže bolje su je uvalili u fotelju, ni manje ni više, Skupštine Republike Srbije …

Gradjani, gledajte
Gradjani, gledajte
3 godine pre

Takvu neznalicu da ikog predstavlja moze da izabere samo osoba bez grize savesti, bez osecaja za sram, djon obraz, drzak, siledzija sto pored stotina pametnih, kulturnuh, obrazovanih u njoj vidi sto niko ne vidi, sto ga briga za gradjane koje nema ko da predstavlja i nas grad kojem se podsmevaju po Srbiji kad vide kakve predstavnike saljemo gore. To je sebicno, jer taj kome je ona super zeli da poruci da je on 10 puta pametniji od nje. Sto, priznacete, i nije tako tesko. Pa posle mam kriv djavo sto su Šojići i Tike Špicevi iz naši krajevi. Za cirkus sluzimo. Zahvaljujuci budalasima. Koji ne vole ni gradjane, ni Leskovac kad umesto da takve izbore sprecavaju, oni ih namecu gradjanima.