Roditelji Astrita Dehari optužili “državu” da ga je ubila

PRIŠTINA

Roditelji Astrita Dehari, aktiviste Samoopredeljenja koji je preminuo pre nekoliko dana (Avni i Dzemilja)  održali konfernenciju za štampu na kojoj su optužili državu da je ubila njihovog sina.

 

Uz roditelje pokojnog Astrita sedeli su sekretar Pokreta Samoopredeljenje Dardan Molicaj I clan predsednistav Sami Kurtesi.
Roditelji su rekli I da još  uvek nemaju nikakav pismeni ili usmeni izveštaj o pogibiji njihovog sina I da su bili zaprepašćeni kada su danas popodne videli neke snimke na Televiziji  Klan Kosovo za koje je tužilaštvo izjavilo da su pod niihovom kontrolom.

 

Televiziji, za koje je tuzilastvo izjavilo da  su  pod  njegovom kontrolom .

„Umesto suočavanja sa nepravdom , koju je sama uzrokovala,  ova država se bavi nekim stvarima koje donose maglu, zbunjenost, pomažući da se prikrije nepravda. Oni pokušavaju da stvore senzacije, slične turskim telenovelama i psihički da nas porazi „, rekli su roditelji Astrita Dehari.

 

„Mi nemamo poverenja u pravosudje i u tužilaštvo, jer su oni prvo rekli da je naš sin umro od droge, dok je autopsija pokazala da od toga nema ni traga.
Sve ovo dokazuje da je tužđilac suviše politički instrument u rukama Vlade, a ne rade odgovorno svoj posao. Mi  ovoj državi više ne verujemo čak i da nam oživi našeg sina“, rekli su oni na press konferenciji .

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare