Reportaža sa dodele oskara učenicima i školi donela prvu nagradu

NIŠ

Učenici Elektrotehničke škole „Mija Stanimirović“ u Nišu ostvarili su izvanredne rezultate na Državnom takmičenju iz multimedija i pokazala da su puni ideja a da je kreativnost njihova najvrednija osobina.

 U ukupnom plasmanu na ovom takmičenju Elektrotehnička škola „Mija Stanimirović“ je bila prva, a značajni rezultat ostvaren je pojedinačnim uspehom učenika iz školske ekipe.

                          Milijana Nikolić, učenica trećeg razreda  na ovom takmičenju je osvojila prvo mesto.  U konkurenciji mentora, profesor Andrija Kuzmanović, osvojio je drugo mesto. Na takmičenju su učestvovali i učenici  David Živadinović, četvrti razred  i Borko Tasić, drugi razred.

                         „Takmičenje je podrazumevalo rad na testu i praktičan zadatak sa temom „Reportaža sa dodele Oskara“. Trebalo je osmisliti zanimljivu vest o dobitnicima nagrada za najbolji film, režiju, najbolje ostvarene glavne i sporedne ženske i muške uloge. Milijana je ponovo pokazala neverovatno umeće i sposobnost u osmišljavanju i realizaciji multimedijalnih sadržaja. Ova nagrada je veliko priznanje za njen trud i rad“, kaže direktor škole Aleksandar Stevanović.

                       Niz odličnih plasmana na takmičenjima su pravi dokaz da naša škola neguje izvanredne talente i stručne mentore koji ih vode ka uspehu, dodao je Stevanović. (kraj) VP/MN

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare