Rekonstrukcija Osnovne škole “Josif Kostić” za 76 miliona

 

LESKOVAC

U rekonstrukciju Osnovne škole “Josif Kostić” u Leskovcu  biće uloženo 76 miliona dinara a radovi podrazumevaju zamenu krova, podova, kompletne stolarije, vodovodne i kanalizacione mreže, zatim rekonstrukciju fasade, fiskulturne sale koja će dobiti zvučnu izolaciju, kao i rekonstrukciju sanitarnih čvorova.

Početak radova najavljen je za sledeći mesec, nakon što se završi tender za izbor najpovoljnijeg ponudjača koji je još uvek u toku.

Rekonstrukciju  finansira Kancelarija za javna ulaganja Vlade Republike Srbije.

Prati
Obavesti me o
guest

2 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Mara
Mara
6 godine pre

Zašto tender još uvek nije zatvoren? Koliko će trajati radovi? Ko je investitor i izvođač radova? Zašto direktor a ni iko iz opštine nije dao izjavu da li će polazak u školu biti pomeren? Kako će se izvoditi radovi dok deca idu u školu?

BAKI
BAKI
6 godine pre

Da li je neko od nadleznih organa mislio o tome kada se zavrsava skolska godina i kada pocinje naredna skolska godina za djake? Dok se nadlezni prepucavaju ko je najpovoljniji izvodjac radova, raspust za djake uveliko prolazi a sve je trebalo poceti i zavrsiti za vreme letnjeg raspusta. Sramota! Da li ima nekoga u nadleznim sluzbama da racionalno planira i izvede radove u sto povoljnijem roku ili ce izgleda, dok se dogovore, poceti i sneg da pada pa radovi oko krova nece moci da budu izvedeni!Jezim se kad procitam ovakve vesti, ne zbog onih koji nas obavestavaju vec zbog onih koji nisu sposobni da bilo sta urade a da ne zakomplikuju! A sta ce biti sa djacima???