Rekonstruisan sanitarni čvor u ŠOSO “11.oktobar”

LESKOVAC

Kompanija „Jura“ donacijom od 700.000 dinara pomogla je saniranje toaleta na prvom spratu Škole za osnovno i srednje obrazovanje „11. oktobar“. Grad Leskovac je izdvojio 1,1milion dinara za rekonstukciju sanitarnog čvora u prizemlju ove ustanove, tako da je sada ova škola dobila potpuno opremljene sanitarne čvorove na oba sprata.

Milan Stojković, pomoćnik gradonačelnika, ističe da se prilikom sanacije posebno vodilo računa o poštovanju svih standarda propisanih za adaptaciju prostorija ovakve namene i se zahvalio predstavnicima kompanije „Jura“ koja svih ovih godina kroz upošljavanje naših sugrađana, donacije zdravstvenim ustanovama i školama potvrđuje da je drušveno odgovorna kompanija.

Direktor škole Vladimir Anđelković uručio je predstavnicima kompanije „Jura“, gradonačelniku Cvetanoviću i Stefanu Milenkoviću zahvalnice, zahvaljujući im na svemu što čine za ovu ustanovu.

Stefan Milenković je u emisiji RTS-a „Igra za zavičaj“ osvojio nagradu u iznosu od 100.000 dinara i istu je prosledio školi „11. oktobar“.

„Meni je bila čast i zadovoljstvo što sam predstavljao Leskovac u ovom kvizu. Drago mi je i što sam bio u mogućnosti da nagradu doniram ovoj školi, jer znam da je ovoj deci taj novac potreban za nabavku opreme za obavljanje praktične nastave.“

Prati
Obavesti me o
guest

2 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Sofi Marso
Sofi Marso
4 godine pre

Velika zahvalnost kompaniji “Jura” za donacije gradu, školama, bolnici itd. Ali i grad Leskovac prepoznaje probleme sa kojima se suočava prosveta ili bolje rečeno mnoge škole a samim tim i toaleti građeni su pre 30 i 40 godina i da je pravo vreme da se rekonstruišu. Treba podržati ovakve projekte i obnoviti sve škole, bolnice i domove zdravlja, kulturne ustanove itd jer od toga društvo ima visestruku korist.
Hvala JUGpressu što prati realizaciju ovakvih projekta i obavestava građane.

Sava
Sava
4 godine pre

Lepo je to sto je uradjeno, ali, ne li je to mnogo pare za dva toaleta.Vodite red.