REFORMISTI “NEPRIJATNO IZNENADJENI”

LESKOVAC

 

Mi u Reformističkoj stranci, kao deo tzv. „Demokratskog fronta“ i stranka koja se iskreno zalaže za šire opoziciono okupljanje, neprijatno smo iznenađeni konferencijom za novinare Leskovačkog SDS-a, na kojoj se izričito odbija predizborna saradnja sa DS, a koja predstavlja odgovor na zvanični poziv za otpočinjanje razgovora o eventualnom predizbornom udruživanju, saopštili su danas Reformisti.

.

 

„Kako su i sami (SDS), nastali iz DS-a, a sačinjeni uglavnom od bivših članova DS-a, koji su to bili u vreme vršenja vlasti, a istu napustili nakon „pada“ i prelaska u opoziciju, smatramo da je u najmanju ruku nemoralno kritikovati vlast čiji su sastavni deo bili.

 

Reformistička stranka je kritikovala i tadašnje nosioce javnih funkcija, ali i sadašnji lokalni i republički režim, smatrajući da nijedna i druga nisu radile u interesu svih građana, s tim što je DS ipak pokazala neke pozitivne rezultate.

 

Ovi izbori su nam dali jedinstvenu šansu da građanima ponudimo ozbiljnu alternativu, ali kako jedna lasta, u ovom slučaju SDS, ne čini proleće, tako će i ovaj opozicioni front nastaviti delovanje i širenje, a koje neće okupljati isključivo partije, već i istaknute pojedince i predstavljati istinsku alternativu sadašnje vladajuće većine.

 

Mišljenja smo da je centralizam vrha beogradskih partija kumovao odbijanju bilo kakog začetka razgovora od strane SDS-a“, navodi se u današnjem saopštenju.

 

 

Prati
Obavesti me o
guest

2 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Jimmy
Jimmy
8 godine pre

E kad su i ovi iz nepostojeće stranke dobili priliku da budu političari… Kuku nama.

Pijacni prodavac
Pijacni prodavac
8 godine pre

Tako je. Ovi iz SDS su umisljene glave, koje ce se spustiti na zemlju posle izbora.