Rebić otvorio nove prostorije policije u Crvenom krstu

NIŠ

Direktor policije Vladimir Rebić poručio je danas prilikom otvaranja novih prostorija Policijske ispostave Crveni krst u Nišu da je Ministarstvo unutrašnjih poslova još jednom pokazalo da vodi brigu o policijskim službenicima koji će raditi u značajno boljim uslovima.

„Otvaranjem novih policijskih prostorija na području Gradske opštine Palilula, Ministarstvo unutrašnjih poslova još jednom pokazuje svoju posvećenost u implementaciji projekta „Policija u lokalnoj zajednici“. Postojeća Policijska ispostava Crveni krst dosad je radila na značajnoj udaljenosti od građana Palilule“, rekao je Rebić.

On je istakao da građani Palilule treba da budu zadovoljni, jer će sada otvaranjem ovih policijskih prostorija u Ulici Koste Abraševića broj 1, policija biti bliža.

„Ovim aktom pokazujemo i da vodimo brigu o policijskim službenicima, jer će oni raditi u značajno boljim uslovima nego ranije, obavljajući svoj težak i odgovoran posao, ali u komfornijim uslovima i značajno efikasnije nego u prethodnom periodu“, poručio je direktor policije.

U novim prostorijama na Paliluli, za sada, radiće policijski službenici opšte nadležnosti, operativna grupa i dežurna služba.

Ovom prilikom, Rebić se zahvalio lokalnoj samoupravi, koja je omogućila da se dobije na korišćenje prostor Mesne zajednice „Đuka Dinić“, kao i direktoru i svim zaposlenima u Javnim komunalnim preduzećima „Medijana“, „Vodovod“ i „Parking servis“, koji su, kako je rekao, doprineli adaptaciji ovog objekta koji je sad postao jedna moderna policijska ustanova.

Takođe, Rebić se posebno zahvalio i svim policijskim službenicima koji su učestvovali u radovima na obnavljanju prostorija ove zgrade.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare