Reakcija Srpske desnice u Vranju na vest da Jedinstevna Srbija i GG „Vranje Vranjancima“ izlaze zajedno na lokalne izbore

VRANJE

Prva predizborna koalicija, obelodanjena u utorak, pokazala je sve nelogičnosti političke scene u Vranju, navodi se u saopštenju Gradskog odbora Srpske desnice na lokalu.

„Uparivanje onoga što se ne može upariti, stranke orjentisane na patrijahalne i domaćinske vrednosti i grupe građana sa proevropskim shvatanjem slobodne porodice, pokazuje da je čak i cenzus od tri odsto za neke nedostižan cilj.

Sada je već očigledno da nije važno da li je neko levo ili desno, sa ovima ili sa onima, važno je da se pojedinci dokopaju parčića vlasti po svaku cenu.

Srpska Desnica skreće pažnju na ovakve pojave na političkoj sceni samo iz jednog razloga – građanima je dosta ovakvih mešetarenja i ovakve politike.

Narod traži upravo ono što Srpska Desnica nudi – jasne stavove, čiste ideje i trasirane puteve.

Od toga nikada nećemo odustati, a borci za cenzus neka se udružuju do mile volje.

Narod je tu da kaže svoje, pa ma oni bili sami ili svi zajedno“, kaže se u saopštenju za javnost Srpske desnice u vranju.

Podsećamo na konfernciji za novinare koja je, u utorak, održana u Vranju saopšteno je da Jedinstvena Srbija i GG „Vranje Vranjancima“  na predstojeće lokane izbore izlaze u koaliciji.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare