Reakcija direktorke Doma zdravlja u Vlasotincu

REAKCIJA DIREKTORA DOMA ZDRAVLJA NA TEKST OBJAVLJEN NA PORTALU JUGPRES

 

 

Poštovana gospođo Stojanović,

 

S obzirom na to da ste juče preneli apel koji sam kao direktor Doma zdravlja uputila građanima i da ste ga upotpunili Vašim komentarima, molim Vas da sada objavite i moj komentar , odnosno pojašnjene.

Pravilnik o ugovorenim uslugama koje pruža Dom zdravlja omogućava da, ukoliko lekar hitne službe proceni da je poziv neopravdan, odnosno da usluga nije hitna, treba da je naplati od pacijenta. To je, inače, slučaj i u ostalim zdravstvenim ustanovama. Bez obzira na to što je ovih dana bilo mnogo takvih poziva, lekari nisu naplatili ni jednu uslugu, imajući u vidu vanrednost situacije. Ali baš zbog te situacije, obratili smo se građanima sa molbom da ne zovu bez preke potrebe, kako bismo uspeli da pomognemo tamo gde je zaista nužno. Podsećam vas da Dom zdravlja Vlasotince pokriva i područje opštine Crna Trava i da je reč o veoma razuđenoj teritoriji. Bez obzira na to, odgovorili smo na svaki poziv, uz maksimalne napore zaposlenih, kao što smo danas stigli do pacijenta u mahali Pecari kod sela Brod do koga juče ni vatrogasci nisu mogli da dođu.

Molim Vas da moju reakciju prenesete javnosti, kao što ste preneli i Vaše mišljenje. Ukoliko vam treba bilo kakva informacija ili postoje nejasnoće koje želite da razjasnite, ja sam na raspolaganju da Vam odgovorim.

 

 

 

Direktor

Doma zdravlja Vlasotince

Dr Milena Stanković Mitrović

 

Ovu reakciju JUGpressu je prosledila  Agencija za odnose sa javnošću “Publika”  koja , po ugovoru, radi pr poslove za predsednika opštine Vlasotince a ne, što bi bilo logično, direktorka koja je potpisuje.

 

 

Prati
Obavesti me o
guest

1 Komentar
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Miroslav
Miroslav
7 godine pre

Molim redakciju Jgpressa da se dobro raspita o ovoj direktorici. To sto ona radi je za svaku osudu. Neznam kako se usudjeje da se busa kad zna koje sve falinke ime koje su protiv zakona. Hvala na prostoru