Reagovao Saša Stevčić na tekst JUGpressa: Podržavamo doktora Rangelova, na “zloupotrebe i ponižavanje Srbske zastave i Srbskih obeležja odmah da odreaguju državni organi”

LESKOVAC

Poverenik Političkog patriotskog pokreta Nema nazad – iza je Srbija za Leskovac Sasa Stevčić nema nikakav problem s atim što je ,na osnovu lažne vesti, pozivao na hapšenje Aide Ćorović na svom fejsbuk profilu, kaže da taj pokret i doktor Rangelov, koga podržavaju, mogu izneti izbore za mesne zajednice i poziva “ubuduce da svaka zloupotreba i ponizavanje Srbske zastave i Srbskih obelezja odmah odreaguju drzavni organi .

Reakciju na tekst JUGpressa objavljumemo u integralnoj verziji, bez ikavih intervencija, čak ni pravopisnih

Povodom pisanja Vaseg  clanka u Jugpresu ,moram da se sa nekim stvarima da se slozim a sa nekim ne.

Nema nazad iza je politicki patriotski pokret koji ima potpisan koalicioni sporazum sa novom DSS i PoKS i kao takva je koalicija je celicna u leskovcu i celoj Srbiji.

Leskovacki odbor ima punu slobodu od centrale, i otvoreni smo za saradnju sa svim  koalicijama,pokretima i strankama u Leskovcu.

Samo da podsetim da pokret” Nema nazad je ucestvovao u leskovcu na proslim izborima i imo svoje ljude u prosirenom sastavu pored glasackih kutija brojem od 184 mesta sa 107 clana,i jednim clanom u centralnoj gradskoj komisiji.

Tako da vase pisanje da se ne zna ko smo, i koliko nije bas realno s obzirom da postojimo puna 5 meseca,i imamo mesne odbore na 148 mesta u Leskovcu sto mogu dokumentovati.

Tacno je sa pisanje sa  Vasih novina  da se deo opozicije na inicijativu koalicije NADA KOJU CINE U Leskovcu novi DSS i pokret Nema nazad iza je srbija,a po pozivu odmah se prikljucio i pokret Doktora Rangelova ” I ja se pitam kao stozeri  na formiranje opozicionog bloka radi izlaska na izbore za savet mesnih zajednica.

Vodilja cele NASE ideje je da se u Leskovcu prevazidje visoka drzavna politika vec malo bolje organizuje vrsenje vlasti i da se omoguci bolji zivot gradjana Leskovca bez stranackih tvrdih politickih stavova.

Uzecu primer moje Vaskovo naselje,gde kad padne kisa i sneg deca moraju u “camce da idu da bi otisli do skole,,zbog neresenih komunalnih problema.

Pregovara se sa svim pokretima i zainteresovanim stranama vecina su vec bila na neke od sastanaka i neke ce se prikljuciti ideji.

Moje licno misljenje da Doktor i pokret “I Ja se pitam mogu izneti zajedno sa nama jer se radi o veoma kvalitetnom i obrazovanom coveku koji moze obavljati najodgovorniju funkciju u gradu ,kao i njegovi saradnici.

Sto se tice cepanja zastave :

Znate posto sam ja bio pripadnik i stare Yu.vojske i sadasnje Srbske vojske ,nekada je bila najveca greska da vojniku ako padne kapa sa glave i neko naidje i nagazi tu kapu.smatralo se da moze Zavrsiti i na vojni sud.

U danasnje vreme stice se utisak mada ja u to neverujem da drzava nema kapaciteta da odreaguje na zastiti svojih nacionalnih obelezja.

Uvek cu se usprotiviti ako vidim negde da neko cepa ili unistava a u krajnjoj liniju zloupotrebljava drzavna obelezja drzave Srbije 

Pa nek se on zove Sasa,Mika,ili Sandor nebitnoje jer su za ovu drzavu u zadnjem ratu 32 porodice iz Jablanickog okruga ostale bez svojih sinova ,oceva ,supruga braneci isti tu Srbsku zastavu.

Pozivam ubuduce da svaka zloupotreba i ponizavanje Srbske zastave i Srbskih obelezja odmah odreaguju drzavni organi i Sudstvo i smeste takvu osobu gde joj je mesto…a predlog pokreta Nema nazad iza je Srbija je da kada se dokaze da takva osoba radi na podrivanju drzave Srbije nalozi oduzimanje Srbskog  Drzavljanstva ,nebitno o kome se radi.

Meni je bila obaveza i cas da ratujem za ovu zemlju i osecam punu pripadnost Drzavi Srbiji…

Inace sam ucesnik rata u Hrvatskoj,Bosni i na KiM i imam ratnog staza vise nego radnog staza od nekih patriota.

Politicki patriotski pokret Nema nazad – iza je Srbija

Poverenik za Leskovac Sasa Stevcic 

Prati
Obavesti me o
guest

4 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Laki
Laki
1 godina pre

Ništa nisam razumeo. Građanin Rangelov li je u dilu sa likom koji je u pokretu “Nema nazad iza”?

mile
mile
1 godina pre

Ovaj ne pomenu da li je žena cepala zastavu ili nije. A on je pozivao na linč.

Aleksandar
Aleksandar
1 godina pre

Ovaj živ nepismen.

mile
mile
1 godina pre
Odgovori  Aleksandar

Pa za političara škola i pismenost nije problem. Čas se toj reši. A ima i onih sa dr/mr koji se “slabo izražavaju”. Malo li je primera. Jedino je bitno da imaš želudac i obraz da radiš prljave rabote, da varaš i lažeš, …