Razrešena direktorka Narodnog muzeja

LESKOVAC

Sa funkcije direktorke Narodnog muzeja razrešena je Mira Ninošević zbog isteka mandata.

Ovu funkciju će ubuduće obavljati Nebojša Dimtrijević, master arheolog, po raspisanom javnom konkursu.

Plaćanje za izgubljene presude, kamate i sudske troškove koji je proizvela Ninošević Narodnom muzeju svojim nezakonitim odlukama niko danas nije spominjao.

Prati
Obavesti me o
guest

7 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Džiberevac
Džiberevac
2 godine pre

Bila jednom jedna zla kraljica.Njeno ogledalce vu je svaki dan govorilo da je najbolja i najlepša,iako ona beše najgora i najgrđa.Ali ogledalce si je znalo rabotu.Sm treba da se šlihta na kraljicu i bude uz njuma.Sve što kradljica čpne iz kasu,će mož da čpne i onoj.Bez kraljicu,ogledalce mrsi onuj rabotu u selendru.Jedn dan,zaebaše ogledalce i kraljica uzede novo lavorče za noge.Neje ga volela ranije,al vu lavorče sad mlogo lepo očisti i popari učavdeli čaponjci,pa vu toj beše mlogo arno.Kad prominu nekoj vreme,ni pet ni šes nego lavorče s mlaku vodu poče da vrtka.Mesto da kraljica čvari smrdljivi čaponjci,kralj turi nogče u lavorče i učinu mu se da lavorče baš finačko čvari čukljevi.I sm takoj,kraljica otide u zaborav,a lavorče se pretvori u prelepu princezu zbog koju na kralja beše finačko i merak.

Avtoput
Avtoput
2 godine pre

Ode gospođa sa svim počastima. Nikom ništa. Žrtve tiranije ostadoše, a ona za nagradu kupila nova kola od 10.000 evra, uštedela od platu.

Gagi
Gagi
2 godine pre
Odgovori  Avtoput

Nikada joj tu ni nije bilo mesto.Malo iskopine,malo ovo,malo ovo a sve prikriveno priznanjima koja nije nikada zaslužila.Žalosno!

Verobulj
Verobulj
2 godine pre

Zločini prođoše nekažnjeno i neobelodanjeno. Samo sitne začkoljice. Oštetila je toliko ljudi i ništa. Spavaće mirno. Pravde nema u Srbiji.

Visic
Visic
2 godine pre

Ko je tuzio?

Draga
Draga
2 godine pre

Potrošila naše pare na sudske troskove i sad beži. Da je pravne države iz dzepa bi platila sve.

Gordana
Gordana
2 godine pre

Žena koju su pogrešno shvatili.
Izgradila je sebi kuću iz snova i, odjednom su naišla ta dva debela derišta i počela da je proždiru.