Raspisana licitacija poslovnog prostora i korišćenje javnih površina za Roštiljijadu 2023. godine

LESKOVAC

Turistička organizacija Leskovca obaveštava sve zainteresovane da je raspisan oglas za licitaciju poslovnog prostora i korišćenje javnih površina za postavljanje ugostiteljskih objekata u vreme 33. “Roštiljijade”. Ova manifestacija biće održana u periodu od 21.08. do 27.08.2023. godine.

Opšti uslovi konkursa su:

-Pravo učešća na licitaciji imaju registrovane ugostiteljske radnje i preduzeća sa važećom dozvolom za rad postojeće ugostiteljske radnje ili preduzeća i moraju biti prijavljena na SEF – sistem elektronskih faktura shodno čl. 24 Zakona o elektronskom fakturisanju.

-Pre licitacije obavezna je uplata kaucije od 20% od početne cene, kao garant ozbiljnosti, na podračun br. 840-451668-20 /“Depozit po osnovu licitacije za 33. “Roštiljijadu” u Leskovcu/ ili na blagajni Turističke organizacije grada Leskovca.

-Obrazac za licitaciju sa dokazom o registraciji i uplati kaucije se dostavljaju u zatvorenoj koverti sa naznakom “Za licitaciju” najkasnije na dan održavanja licitacije u prostorijama Turističke organizacije grada Leskovca u vremenu od 8 do 15 h.

-Podizanje cene se ograničava na 10% od početne cene mesta.

-Prva licitacija će se održati 04.08.2023. godine u Sali Skupštine Grada Leskovca sa početkom u 17 časova. Druga licitacija će se takođe održati u Sali Skupštine Grada Leskovca 14.08.2023. godine sa početkom u 17 časova.

Posebni uslovi konkursa su:

Obaveze plaćanja izlicitiranog iznosa regulišu se ugovorom i to:

  1. 30% do dana 24.08.2023. godine
  2. ostatak do punog licitiranog iznosa najkasnije do 01.11.2023. godine

Ugovor se potpisuje odmah nakon završetka licitacije.

Upoznavanje sa Planom lokacija i bližim uslovima korišćenja obavezno je pre početka licitacije, odnosno, podnošenja ponuda. Sve informacije mogu se dobiti u prostorijama Turističke organizacije Leskovca. (kraj) IS/SA

Prati
Obavesti me o
guest

2 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Pokorni građanin
Pokorni građanin
9 meseca pre

To li be još nije ukinuto u GRAD Leskovac?

Potop
Potop
9 meseca pre

Još jedna prostačka manifestacija koja nema nikakavu kulturološku poruku i težinu.Leskovac palanka sa seljačkim manirima gde kič i šund vladaju.Čim ih vidiš sve ti je jasno.Od predsednika pa naniže.Srbija nikada nije niže stajala.Zemlja koju niko ne poštuje i ne ceni.