RaduloviĆ: U drugom krugu Vučić će izgubiti izbore

LESKOVAC

Predsednički kanididat Pokreta „Dosta je bilo“ Saša Radulović započeo je svoju predizbornu kampanju danas  na jugu Srbije, a u Leskovcu je u Leskovačkom kulturnom centru održao tribinu, na kojoj je, zajedno sa narodnim poslanicima ove stranke, razgovarao sa građanima Leskovca.

Naziv ove kampanje je simboličan, „Krug za drugi krug“.
Vučić je stvorio očekivanja da će u prvom krugu lako da pobedi, što će neće ostvariti ukoliko bude velika izlaznost birača, objasnio je Radulović. Izlaznost koja se očekuje je 3,9 do 4 miliona glasača, koliko je i potrebno da bi se došlo do drugog kruga.
Ovi izbori su reforendum za i protiv Vučića, kao i 5. oktobra, kad građani isto nisu glasali za Koštunicu nego protiv Miloševića, rekao je Radulović.
-Ovi izbori su protiv katastofalne politike koja ubija Srbiju, od otimanja penzija, preko subvencija stranim investitorima, gde se pretvaramo u zemlju jefitne radne snage, do toga da nam institucije ne rade i da su svi medije praktično pod kontrolom vlasti. To hoćemo da promenimo, ovi izbori su odlična prilika za to. Ako izlaznost vude velika doći ćemo do drugog kruga, a u drugom krugu Vučić će izgubiti ove izbore, rekao je Radulović.
On je naglasio da je jako dobro to što je u izbornu trku Beli Preletačević iz Mladenovca, koji će, po njegovom mišljenju, animirati mlade birače koji inače ne bi izašli na izbore.
-Vučuć je podedljiv, potrebno je samo da što više ljudi izađe na izbore. Naša poruka biračima je – glasajte za onoga koji vam je najbiliži, i za koga mislite da će najbrže doći do promene sistema, a mi mislimo da je promena neophodna da bi Srbija uopšte preživela. Mi mislimo da je moja kandidatura najjača. Mene Vučić ne sme da pogleda u oči, njega se svi boje, a on se boji mene zato što sam video šta radi u vladi, kako radi korupcija, kako sa svojom porodicom zloupotrebljava celu zemlju, rekao je Radulović.
Radulović smatra da je na ovim izborima izbor za građane jednostavan.
-Vašim glasom možete da date otaz Vučiću, na ovim izborima svaki birač bira – ili naša zemlja, ili Vučićeva korumpirana, partijska država, rekao je on

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare