Radovi u ulici Žikice Jovanovića

LESKOVAC

Na jednoj od važnijih saobraćajnica u gradu, u ulici Žikice Jovanovića Španca, počeli su radovi na ugradnji završnog sloja asfalta na trotoaru, kao i rekonstrukcija kolovoza, od semafora do pruge. Za ovo će se iz gradske kase izdvojiti 12,6 miliona dinara, a rok za završetak radova je 60 dana. Radove je obišao gradonačelnik Goran Cvetanović sa saradnicima i rekao da je u toku treća faza.


„U proteklih nekoliko meseci smo završili izgradnju trotoara u dužini od 500 metara, a potom i završili izgradnju dva stambena prilaza u ukupnoj dužini od oko 200 metara. U radove prve dve faze uložili smo oko 12,2 miliona dinara, a podsetiću i da smo prošle godine za zamenu vodovodnih cevi u ovoj ulici izdvojili 11,7 miliona. Na kraju radova ćemo potpuno izmeniti izgled ovog dela grada.“

Milenko Milenković direktor JP „Urbanizam i izgranja“ dodao je da se planira i rekonstrukcija same raskrsnice sa Bulevarom Nikole Pašića, u cilju bezbednijeg odvijanja saobraćaja u ovom delu grada, s obzirom da je reč o jednoj od najfrekventnijih raskrsnica u gradu.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare