Radovi najavljeni još pre godinu dana ali ih još nema

LESKOVAC-GRDELICA

Gradjevinska sezona će, ako je suditi po najavama prognostičara, ove godine krenuti i ranije, pa će se i putari na gradilištima naći pre roka. Gradonačelnika Gorana Cvetanovića novinari su danas pitali kada treba očekivati početak radova na najavljenim deonicama, kao što je ulica petlje na auto-putu do ulaza u Grdelicu:

” Sutra dolazi šef kabineta potpredsednice Vlade, Zorane Mihajlović, gospodin Rakić. S njom očekujemo sastanak tokom iduće nedelje, kada ćemo definisati tajming i oko pomenute ulice, ali i oko svih drugih infrastrukturnih ulaganja. Planiramo da, s obzirom na političku situaciju, održimo sastanak u Medvedji, kome bi trebalo da prisustvuju i  predsednici svih opština sa područja Jablaničkog okruga. To je prilika da se tačno definišu termini za realizaciju svih projekata, koje ćemo raditi u ovoj godini”, rekao je Cvetanović.

Rekonstrukcija ulice Bore Pešića, kako se zove saobraćajnica, koja od Oraovačke petlje vodi do Grdelice, najavljena je pre tačno godinu dana. Tada su predstavnici Koridora Srbije istakli da će ulaganje od milion evra, u jednu od vitalnih grdeličkih ulica, dodatno devastiranu posle rušenja Sarajevskog mosta 1999. godine, početi na proleće, te da će adaptacija kolovoza i trotoara, uz dogradnju pešačke i biciklističke staze, trajati oko dva meseca.

Rekonstrukciju su, krajem prošle godine najavili i Zoran Babić i Zorana Mihajlović.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare