Radovi na putu od Vladičinog Hana do Vranja do nedelje, radi se i kod Niša

VRANJE-VLADIČIN HAN-NIŠ

Na auto-putu E-75, od petlje Vladičin Han do petlje Vranje, u smeru ka Vranju, od danas do nedelje 6. avgusta u 19 sati odvijaju se radovi na dilataciji, saopštilo je Javno preduzeće “Putevi Srbije”.

Za vreme izvođenja radova, za saobraćaj su zatvorene vozna i zaustavna saobraćajna traka, a saobraćaj se odvija preticajnom saobraćajnom trakom, navodi se u saopštenju.

Na deonici od petlje Trupale do petlje Niš Jug, u zoni petlje Trupale, do 7. avgusta se produžavaju se radovi na rekonstrukciji mosta, u smeru ka Nišu.

Saobraćaj je preusmeren iz desne kolovozne trake u levu kolovoznu traku na tehničkom službenom prolazu i odvija se dvosmerno a zatim se ponovnim preusmeravanjem vraća u svoj redovan tok. Zbog izvođenja radova na mostu, za saobraćaj će biti zatvoren opštinski put ispod auto-puta, a saobraćaj će se preusmeravati na lokalne puteve, dodaje se u saopštenju .

Navodi se da se na istom auto-putu, u zoni petlje Velika Plana, do 31. avgusta se produžavaju radovi na sanaciji nadvožnjaka, u oba smera.

U zoni radova, saobraćaj se odvija voznom i preticajnom saobraćajnom trakom, dok je zaustavna saobraćajna traka zatvorena za saobraćaj. Na nadvožnjku se saobraćaj odvija naizmeničnim propuštanjem vozila

Takođe na auto-putu E-75, u zoni petlje Vodanj, do 10. avgusta se produžava izmenjen režim saobraćaja zbog radova na sanaciji nadvožnjaka.

Saobraćaj se u oba smera odvija voznom i preticajnom saobraćajnom trakom, dok su zaustavne saobraćajne trake zatvorene za saobraćaj. Semaforsko regulisanje saobraćaja na nadvožnjaku, vozila se propuštaju naizmenično, dodaje se u saopštenju. (kraj) PS/SM

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare