Radovanović : Jedna žena je teže povređena ali je van životne opasnosti

NIŠ

U teškoj saobraćajnoj  nesreći koja se  dogodila  jutros oko 8.30 na na deonici autoputa Niš – Leskovac, kod naplatne rampe Doljevac, kada su se iz za sada nepoznatog razloga sudarila tri vozila poginula je jedna osoba a pet osoba je lakše i teže povređeno. Povređeni, od kojih tri lakše a dvoje teže,  su prevezeni u Klinički centar Niš.

Na lice mesta izašla je policija i pripadnici vatrogasne službe da bi isekli automobil marke “opel” u kome je na zadnjem sedištu sedela žena koja je poginula a čiji identitet nije potvrđen.

Pretpostavlja se da je uzrok nesreće gusta magla ali i velika brzina kojom je jedno vozilo udarilo u zadnji deo drugog koje se nalazilo na naplatnoj rampi.

Direktor kliničkog centra dr Zoran Radovanović rekao je novinarima:

„U Klinički centrar u Nišu jutros je primljeno ukupno petoro pacijenata povređenih u saobraćajnj nesreći koja se desila kod Doljevca iz tri vozila. Iz jednog vozila kod lica  S.S.  utvrdili smo  povredu vrata , kolena, lakše telesne povrede. Pacijent je nakon opservacije pušten na kućno lečenje. Iz drugog vozila jedna žena je poginula na licu mesta , nije ni stigla kod nas. Dvoje ljudi, čiji su  inicijali A.S. i i M.S.  su smešteni u Kliničkom centru Niš.  Mušarac  je sa posekotinama i nagnječenjima ali su povrede lakše prirode. M. S.  ima nagnječenje grudnog koša , obostranu frakturu rebara , kontuziju  pluća išto znači teške telesne povrede . U svesnom je i stabilnom stanju i e u reanimaciji.

U jednom od vozila nalazio se  direktor Koridora Srbije Zoran Babić. .

„ Iz trećeg vozila , vozač gospodina Babića je sa lakšim telesnim povredama a  Zoran Babić  je primljen i nakon prijema i dijagnostike  konstatovali smo prelom leve butne kosti sa dislokacijom fragmenata,  povredu L1 pršljena , bez  neuroloških ispada. Znači, neće biti problemi sa kičmom. Nakon pregleda hirur i neurohirurga u stabilnom je stanju i kreće put Beograda ka Urgentnom centru“ rekao je dr Radovanović.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare