Radnik u Kup utakmici domaćin Partizanu, karte za meč herojima Covida

SURDULICA

Četvrtfinalnu utakmicu KUP-a Srbije Radnik igra sa Partizanom. Iako je branioc kupa  favorit u ovom  meču, u taboru surduličana nadaju se dobroj sportskoj priredbi i daće sav maksimum da toj u nameri spreče sutrašnjeg gosta.

– Znamo ko nam dolazi u sredu. Partizan je veliko ime i daće sve na KUP takmičenja, obzirom da je Crvena Zvezda već osvojila prvenstvo. Doći će maksimalno motivisani i spremni da prođu dalje ali mi ćemo se potruditi da ih u toj nameri sprečimo i da na sve načine zaustavimo ovu izvanrednu ekipu – kaže Simo Krunić na redovnoj konferenciji pred utakmicu I dodaje:

– Respektujemo protivnika i u ovu utakmicu ulazimo kao u jednu od najjačih u godini. Da bi došli do povoljnog rezultata moraćemo biti maksimalno posvećeni, moramo dati sve od sebe. Naša je prednost domaći teren, ali sa druge strane I na našu žalost igraćemo pred manjm brojem naše publike nego uobičajeno. Sve u svemu očekuje nas jedna kvalitetna i požrtvovana utakmica – veli trener Krunić.

Optimista pred ovu utakmicu je i strelac  gola na prošlom meču Bogdan Stamenković:

– Partizan je veliko ime našeg fudbala. Očekuje nas teška utakmica u kojoj će se gost truditi da sve polaže na osvajanje KUP-a. Prva prepreka smo im sada mi, te ćemo se potruditi da ih iznenadimo. Ako bi u toj nameri uspeli, to bi bio veliki uspeh za naš grad i sve nas – jasan je mladi Stamenković.

Inače, Opština Surdulica podelila je karte za predstojeću fudbalsku utakmicu četvrt finala Kupa Srbije surduličkog Radnika i beogradskog Partizana svima onima koji su u Surdulici podneli najveći teret u borbi protiv pandemije korona virusa.

U skladu sa odlukom kriznog štaba Republike Srbije, a poštujući sve propisane mere, utakmicu će pratiti medicinski radnici, doktori, apotekari, policijaci, predstavnici komunalnih službi, volonteri….

– Hvala svima koji se nisu štedeli dok su pružali pomoć drugima. Hvala lekarima, medicinskom osoblju, svim zaposlenima u zdravstvu, hvala volonterima, hrabrim policajcima i spremnim vojnicima. Veliko hvala što ste bili odgovorni, organizovani i odlučni da zajedno pobedimo pandemiju. Hvala što ste bili hrabri i saosećajni. Hvala što ste pokazali da kada je najteže mi možemo biti najbolji. Hvala vam što smo zaštitili naše roditelje, a deci pokazali kako se voli i brani svoja zemlja i svoj grad. Svojom odgovornošću pomogli ste da na kraju svi možemo da se osećamo kao pobednici. Ponosan sam na našu Surdulicu i naše ljude. Sada sam siguran da svaku bitku možemo da dobijemo. Siguran sam da možemo da izgradimo bolju i stabilniju budućnost – izjavio je Novica Tončev, predsednik Skupštine opštine Surdulica.

Utakmica četvrt finala Kupa Srbije izmedju Radnika i Partizana igraće se u sredu 3. juna na Gradskom stadionu u Surudlici  sa početkom u 17.30 časova. Direktan prenos obezbeđen je na kanalu TV Arena sport 1.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare