Radnik počeo sa pripremama za drugi deo prvenstva

SURDULICA

Nakon nešto manje od mesec dana odmora i pauze, fudbaleri surduliškog superligaša Radnika počeli su sa zimskim pripremama za nastavak prvenstvene sezne u Super ligi fudbalske Srbije.

Igračima se najpre obratio generalni direktor kluba Marko Marković, poželevši im dobrodošlicu i zdravu i uspešniju godinu, ujedno prenevši i pozdrave predsednika kluba Stanislava Tončeva .

” Znamo koliko nam je ova polusezona važna. Mi ćemo se kao i do sada truditi da učinimo sve da obezbedimo adektatne uslove i ispoštujemo sve naše dogovore i da u nekoj bliskoj budućnosti, kada ostvarimo zajednički uspeh, svi ovo shvatite kao jednu borbu za poslovnu egzistenciju. Želimo da treninge shvatite vrlo ozbiljno i maksimalno, da se spremimo što bolje za nastavak prvenstva. Očekujemo od vas borbu za koju ćete od nas sa svih struktura u klubu imati ogromnu podršku i da svi zajedno doprinesemo dobrim rezultatima i dobrom plasmanu. U trenucima aktuelne pandemije tražimo od svih vas da vodite računa, poštujete mere prevencije i evo koristim priliku da kažem da se možemo pohvaliti kvalitetnim medicinskim timom koji vam je u svakom trenutku na raspolaganju”, rekao je Marković.

Igračima se potom obratio i šef stručnog štaba Dušan Đorđević:

–          Znate i sami da je naša situacija u prvoj polusezoni takva da je verovatno nezadovoljstvo u klubu i to ne treba kriti. To jeste istina ali opet sa velikim optimizmom moramo da uđemo u sve ono što sledi. Danas je novi početak. Taj period od mog dolaska i našeg upoznavanje i tog nekog uigravanja je prošao pa je došlo vreme da se nadamo najboljem, na kraju krajeva kakvi bi sportisti bili ako se ne nadamo najboljem. Od prvog dana mog dolaska naovamo imali smo 60 i nešto povreda. To je nešto što se ne tiče samo vas, već i nas trenera. Tiče se posvećenosti sportu i posvećenosti vežbama prevencije i mi kao ozbiljan klub to ne smemo više dopustiti. Ajmo da sve loše stvari ostavimo iza nas i sa velikim optimizmom se posvetimo onome što nam sledi. Znamo da neće biti lako ni meni ni vama jer ovo iza nas ne zadovoljava. U prošloj polusezoni smo imali neke blistave momente i te momente nismo ponavljali nego smo se srozali dole i to ne zadovoljava nikog, nadam se ne i vas. Krećemo od nule, krećemo žestoko. Imate svoje pozicije ovde, morate na njih da se oslonite i borba u timu što se mene tiče, počinje već danas –  istakao je prvi strateg surduličana trener Dušan Đorđević.

Pre odlaska na prvi trenig igrače je pozdravio i sekretar stručnog štaba Aleksandar Ivanović dajući im smernice za tok priprema i način poštovanja mera prevencije i zaštite od virusa Covid ukazujući na značaj čuvanja zdravlja kako pojedinaca tako i kolektiva.

Prvi deo priprema tim Radnika će realizovati u Surdulici do 20.januara, a dan kasnije krenuće put Antalije gde će provesti petnaest dana. 

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare