Radnik počeo pripreme sa novim trenerom Aleksandrom Lintom

SURDULICA

Radnik je danas predstavio novi stručni stab na čelu sa Aleksandrom Lintom i činom prozivke igrača započeo pripreme za predstojeće takmičenje.

Igračima se obratio predsednik kluba, Stanislav Tončev, čestitao na dobrim rezultatima u prethodnoj sezoni, poželeo uspeha u novoj i rekao da u predstojećoj sezoni želi da se napravi jedan korak više, te da je u tom cilju doveden trener koji je u prošloj sezoni vodio klub koji je bio peti na tabeli:

–            Drago mi je što kroz takmičenje idemo stepenik po stepenik napred organizaciono, i sada, nakon sedam godina u Super ligi u ovu sledeću ulazimo sa velikom snagom, tačnije sa nama su danas svi igrači koji su izneli prethodni deo prvenstva. Organizaciono napredujemo i nadamo se da ćemo napraviti iskorak i priključiti se ekipama u plej ofu i pokušaćemo da maksimalno iskoristimo period pripema za uigravanje ekipe i da što spremnije uđemo u prvenstvo. – rekao je predsednik Tončev.

Novi šef stručnog štaba zahvalio se čelnim ljudima kluba na poverenju, ne krijući zadovostvo zbog dolaska u Surdulicu:

–          Hvala na poverenju i verujem da smo se ovim potezom prepoznali u zajedničkom putu ka dobrim rezultatima i ka uspesima. Nema sumnje da je Radnik sredina koja moze da pruži izazov i uslove za svakog trenera da bude stvaralac rezultata i sistema, odnosno igrača. Uveren sam da ćemo zajedno umeti da podignemo kvalitet srpskog fudbala na lestvicu više i već sada pozivam sve ljubitelje fudbala i navijače Radnika posebno, da dolaskom na stadion daju sud o onome što ćemo raditi narednih meseci ili godina. Vi grači jeste glavni protagonisti onoga što bi trebali da napravimo, tu je klub kao temelj svega, a mi u stručnom štabu smo tu kao vaš servis. Tu smo da pomognemo da sve sprovedete u delo. Kad počne utakmica i sve krene, najmanje je važno ono što ja znam, a moj zadatak i zadatak mojih saradnika je da vam sve to serviramo kroz analize i treninge a kad počne utakmica vi već negde imate sve– rekao je novi strateg Radnk Aleksandar Linta.

Novi stručni stab Aleksandra Linte činiće njegovi dosadašnji saradnici, pomoćni treneri Nemanja Kaćanski i Branislav Bajić, kao i Duško Korać, kondicioni trener.

Ekipa Radnika prvi deo priprema obaviće u Surdulici, a od 16.juna seli se na Zlatibor gde će provesti dve nedelje.     

Prati
Obavesti me o
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare