Radnik gost Vojvodine u srpskoj Atini

SURDULICA

Fudbaleri surduličkog Radnika danas su gosti Srpske Atine a za rivala će imati domaću vrlo dobru ekipu Vojvodine. Ovaj susret igra se na stadionu Karađorđe i počinje od 18 časova. 

I pored dobrog starta u drugom delu prvenstva, tri boda u gostima i jedan na domaćem terenu, Radnik je još uvek na istoj poziciji na tabeli a težak raspored pred njim govori da treba dosta truda, zalaganja i odlične igre kako bi se pobeglo iz kritične zone.

–          Zabeleži smo solidan start posle pobede u Subotici i kod kuće sa Napretkom, a sada nailazimo na tešku seriju utakmica. Prva iz te serije će biti gostovanje Vojvodini. Ne treba trošiti reči o tom klubu, o njihovoj tradiciji i o snazi, pogotovu kad igraju na svom terenu. Mi imamo izostanak nekih igrača, ali i pored povreda i kartona, imamo veliki broj igrača na raspolaganju. Na nama je da probamo da se spremimo na najbolji mogući način, da se odupremo, pružimo žestok otpor i da se prikažemo u najbojem mogućem svetlu u Novom Sadu – jasan je Dušan Đorđević, šef strućnog štaba Radnika.

A mladi Uroš Milovanović, veruje u dobru igru i dobar rezultat u subotu:

–          Vojvodina jeste težak protivnik ali mi ćemo se potruditi da se fokusiramo na našu igru i da se maksimalno založimo. Mislim da smo se dobro pripremili, verujemo jedni drugima, očekujemo dobru u takmicu i, zašto da ne i očekujemo tri boda.

Put Novog Sada neće krenuti zbog kartona Predrag Medić i kapiten Uroš Stojanović, a zbog povrede sa prošle utakmice ni Filip Petrović i Darko Bjedov. 

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare