Radnik “gost” na svom terenu

SURDULICA

Poslednje, regularno kolo Radnik danas igra u Surdulici i biće, kako neki mediji preneše: “Gost na svom terenu”. Domaćin utakmice je Dinamo iz Vranja, koji je sve utakmice ovogodišnjeg prvenstva igrao upravo na stadionu u Surdulici. Bitna utakmica za obe ekipe. Radnik i dalje sa željom ulaska u plej off, a Dinamo u borbi za opstanak. Dva tima odigrale su jesenas taj prvi “komšijski derbi”, utakmicu u kojoj su Surduličani izašli kao pobednici, rezultatom 2:0. 

– Nadam se da nećemo imatu nervoznu i rastrzanu utakmicu kao u prošlom susretu. Verujem da će ova utakmica biti dosta smirenija i sada treba da nastupi naš kvalitet i verujemo u povoljan rezultat. I dalje razmišljamo u pravcu plej-ofa. Za razliku od prethodne utakmice u kojoj je borba za plasman zavisila od nas samih, sada zavisi i od rezultata još nekih mečeva.

Povoljnija je situacija bila pred prošlo kolo, no nažalost nismo uspeli. Nadam se da ćemo sada naš deo posla odraditi i nadam se dobroj igr – veli trener Radnika, Milanović i dodaje da je u prošlom kolu rano na utakmici nastupila povreda Pejčiću, a stručni štab neće moći da računa i dalje na ranije povređenog Danoskog:

— A što se tiče Ristovića, koji se takođe žali na povrede iz poslednje utakmice, neizvesno je da li će igrati ili ne, ali možemo računati na sve igrače, pa i na one osvežene i odmorene od ranijih kola  – kaže prvi strateg surduličkog superligaša.

Utakmica Dinamo – Radnik igra se na Gradskom stadionu u Surdulici, a početak susreta zakazan je za 17 časova.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare