Radnici Jure i dalje štrajkuju a Cvetanović gleda utakmice u Nemačkoj

LESKOVAC

Radnici Jure i dalje štrajkuju.

Danas u juče su imali po jednosatni štrajk unutar fabrike a o tome kako će štrajkovati sutra odlučivaće u međuvremenu.

Na štrajk upozorenja od po jedan sat pristali su, kako su nam rekli u štrajkačkom odboru, kao znak dobre volje a na molbu iz Ministarstva za rad.

Međutim, prenose nam ljudi iz štrajkačkog odbora, predstavnici Jure i dalje nemaju nikakve predloge iako su ih već nekoliko puta zvali na pregovore tvrdeći da imaju nove predloge.

Čak su i predstavnika Samostalnog sindikata Predraga Stojanovića zvali u petak da ide u Beograd zbog navodnih novih predloga predstavnika Jure. Na kraju, kako nam je preneo, predloga nije bilo.

Za to vreme, gradonačenik Leskovca Goran Cvetanović gleda utakmice u Nemačkoj, na Evrospkom prvenstvu.

Kada su radnici Jure započinjali štrajk upozorenja, Cvetanović je otputovao u Tivat na karneval.

Kada se vratio rekao je, suštinski, da on ne bi da se meša.

A onda je otputovao u Nemačku.

Kada su radnici Džinsija dobijali otkaze preko SMS poruka Cvetanović je otputovao u Meksiko da se bratimi sa nekim tamo gradom čije se ime teško izgovara.

Da li to, možda, onda znači da Cvetanovića nije briga šta se dešava građanima Leskovca i kako se ponašaju “investitori” koji dobijaju subvencije od njihovih para, prema njima i da su mu oni potrebni samo kad traži glas od njih? (kraj) LJS/SA

Prati
Obavesti me o
guest

1 Komentar
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Harry
Harry
1 mesec pre

“Da li to, možda, onda znači da Cvetanovića nije briga šta se dešava građanima Leskovca i kako se ponašaju “investitori” koji dobijaju subvencije od njihovih para, prema njima i da su mu oni potrebni samo kad traži glas od njih?”
Kratko rečeno- da!