Radna subota za lokalnu administraciju i javna preduzeća

LESKOVAC

Zaposleni u Gradskoj upravi, javnim preduzećima i ustanovama čistili su danas svoje kancelarije i radne prostorije, a do podneva je izneta i izbačena tona kabastog  materijala i smeća.

Akcija čišćenja i uredjenja radnih prostorija zaposlenih u odeljenjima Gradske uprave, ustanovama i javnim preduzećima, održava se bar dva puta godišnje, u proleće i pred početak zime. Tada se kancelarije oslobadjaju  gomile utrošenog papira i starog nameštaja:

” Zaštita životne sredine je jedna od najobmnijih i najzahtevnijih zadataka Srbije u postupku  pristupanja Srbije Evropskoj uniji, a samim tim, mi kao odgovorna lokalna samouprava vredno radimo kako, kako bismo dali pozitivan ekološki primer ostalim gradovima i opštinama u Srbiji. Godinama unazad organizujemo čišćenje divljih deponija i uredjenje javnih površina, a raduje činjenica da se, videvši nas na delu, akcijama pridružuje sve više gradjana. Životnu sredinu predstavlja i prostor u kome radimo, zato to radimo često. Samo danas je iz kancelarija Odeljenja smeštenih u ”Osmospratnici”, izneta gotovo jedna tona smeća, rekla je pomoćnica gradonačelnika, Marija Jovanović.

Akcija u kojoj zaposleni u Gradskoj upravi uredjuju svoj radni prostor uvek se realizuje vikendom i praćena je podrškom Preduzeća PWW, koje obezbedjuje dodatne kontejnere i odvozi prikupljeno smeće.

Prati
Obavesti me o
guest

1 Komentar
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Milos
Milos
5 godine pre

I stranacka administracija da radi nesto, nekad 🙂