Računali ljudi: Leskovčani plaćaju najviše u Srbiji, 1057 evra ugradnju jedne led sijalice

LESKOVAC

Madjarska firma sa “domaćim” vezama radi višemilionski posao sa ugradnjom led osvetljenja u najvećem broju gradova i opštine u Srbiji.

Ovom vešću , koja je za leskovčane stara, danas se bave masovno ljudi na društvenim mrežama.

Neki su i računali koliko je to para iz budžeta, koji pune građani. pa su tako izračunali da je Leskovac šampion.

Naime, prema toj računici ugradnja jedne sijalice po gradovima izgelda ovako : Leskovac 1057 evra, Kruševac 764 evra, Kraljevo 500 evra .

U Šapcu su lokalne vlasti same kupile sijalice i to ih košta ukupno 300.000 evra za 5.000 sijalica.

Dok su šapčane ugradnja sijalice košta 60 evra, leskovčani će plaćati 17,6 puta više sijalicu . Kruševac će platiti 12,73 , Kraljevo 8,33 puta više od Šapca.

Odluku o ovolikoj ceni za led osvetljenje u Leskovcu donela je vladajuća većina koju predvode SNS i SPS.

Prati
Obavesti me o
guest

3 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Javni Oscilloscope
Javni Oscilloscope
2 godine pre

Zar su toliko leskovčani bogati? Svaka čast narodu koji je izabrao takvu vlast! Glasali ste, gledajte!

partija
partija
2 godine pre

Osile se mladi. Neki direktori su zaposlili i brata i zenu i sebe preko partije a da ni sami nisu ispunjavali uslove konkursa za direktora. Danas imaju poslugu, kucnu pomocnicu. Poslanici imaju i šetača psa. A ima i direktora koji putuju van zemlje a ni ne jave se nikom. Idu od funkciju na funkciju, sve placenije od placenijeg, a da ni ovo sto rade nije zapazeno. Napadate gradonacelnika a pored njega se ofajdili mnogi. Primetno je njihovo nepostovanje prema njemu posle svega sto je ucinio za njih. Kao da misle ako ce ga promene, onda ne moraju vise ni da ga slusaju. Samo ga jos Jelena uvazava,vaspitana osoba. Do kraja je uz njega.

mladi su zakon
mladi su zakon
2 godine pre

Glisic i Srecko su to radili. Nema nista nas gradonacelnik s tim. Oni su bili glavni u komisiji. Kad su svi bezali,sklanjali se, ova dvojica su terala sve do kraja, dok nisu nasli ko hoce sa njima da dovede izbor do kraja, da prodje sve kako treba. Glisica da pitate, on vam je tamo u opstinu, pa neka da izjavu o svemu. On ko svi mladi veruje da stari hoce mlade jer ih postuju. Kad sam ja bio mlad, nisam bio toliko glup, da ne vidim da mi smestaju. Ni u ludilo pre 45.-e ne bi bio ni vecnik, ni pomocnik, ni nacelnik, ni direktor, ni poslanik. Provuku se mnogi, al pojedini zaglave za primer, da potvrde ovo sto kazem. Potrazite Glisica. Oko njega ce sve da se vrti, trazite papire i imena lica koja su stavljala potpise. Glisic je glavni.